handboogschieten uitje

Prijs: Vanaf € 28,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 10
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: handboogschieten
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 28,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een leuk en sportief uitje met handboogschieten bij Parkhoeve de Middelt. Jullie worden ontvangen met een lekkere kop koffie of thee en cake of Limburgse vlaai. Na de ontvangst is het tijd om te starten met de clinic handboogschieten. Wie is de beste schutter? En wie schiet als eerste de pijl in de roos? Op het terras wordt na afloop nog gezellig nageborreld.

Voorbeeld dag indeling:
14.30 uur koffie met cake
15.00 uur handboogschieten
16.30 uur terras (incl. 1 drankje)
17.00 uur afsluiting

Met speciale kinderbogen en bogen voor deelnemers die linkshandig zijn.

Kinderprijzen 

  • 8 t/m 11 jaar: € 19,50

Terras na activiteit: 

Inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier.

Gezellig groepsuitje

Het groepsuitje met handboogschieten is altijd een succes! Gewoon gezellig bezig zijn, terwijl om beurten geschoten wordt met pijl en boog. Met tussendoor voldoende tijd om de verrichtingen van de tegenstanders te volgens. De teams houden de score bij, zodat op het laatst niet alleen duidelijk is welk team heeft gewonnen maar ook welke deelnemer als beste heeft geschoten. Voordat we beginnen met schieten, legt de instructeur helder uit hoe het handboogschieten in z'n werk gaat. Per schietronde wordt ook individueel meegekeken, zodat de techniek van de deelnemers steeds beter wordt. Kortom, een gezellige activiteit! 

Voor jong en oud

Wie is de beste schutter? En wie schiet als eerste de pijl in de roos? Kom er achter tijdens het handboogschieten! Een gezellige activiteit voor jong en oud, waarbij jullie vaardigheden als schutter getest worden. Natuurlijk compleet verzorgd met vooraf koffie en vlaai en een afsluiting op ons boerderijterras. Leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Ook leuk, combineer handboogschieten met de boerenbakpan! Samen heerlijk genieten van het lekkere eten is dé perfecte afsluiting voor jullie dag uit in Limburg. 

Handboogschieten

Als eerste krijgen jullie een uitleg over het gebruik van de pijl en boog en leren jullie de beste manier om te schieten. Na de uitleg mag iedereen eerst een ronde oefenen, waarna de echte wedstrijd gaat beginnen! Als laatste hebben we nog een knallende afsluiting, er wordt namelijk geschoten op.... balonnen! Al met al een gezellige activiteit voor de ultieme zoektocht naar de Robin Hood in jullie gezelschap.