handboogschieten

Prijs: Vanaf € 25,50 p.p.
Aantal personen: 8
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: handboogschieten
Eten & drinken:koffie en vlaai, drankarrangement
Uit te breiden met:ijscoupe (+ € 5,50)
Vanaf € 25,50 p.p.

Een leuk en sportief uitje met handboogschieten bij Parkhoeve de Middelt. Jullie worden ontvangen met een lekkere kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai. Na het koffievlaaibuffet is het tijd om te starten met de clinic handboogschieten. Wie is de beste schutter? En wie schiet als eerste de pijl in de roos? Op het terras wordt na afloop nog gezellig nageborreld.

Voorbeeld dag indeling:
14.30 uur koffie met vlaai
15.30 uur handboogschieten
17.00 uur boerderijterras (all-in)
17.30 uur afsluiting

speciale kinderbogen en bogen voor deelnemers die linkshandig zijn.

Kinderprijzen 

  • 6 t/m 11 jaar: € 16,00

Voor jong en oud

Wie is de beste schutter? En wie schiet als eerste de pijl in de roos? Kom er achter tijdens het handboogschieten! Een gezellige activiteit voor jong en oud, waarbij jullie vaardigheden als schutter getest worden. Natuurlijk compleet verzorgd met vooraf koffie en vlaai en een afsluiting op ons boerderijterras. Leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Ook leuk, combineer handboogschieten met de boerenbakpan! Samen heerlijk genieten van het lekkere eten is dé perfecte afsluiting voor jullie dag uit in Limburg. 

Handboogschieten

Als eerste krijgen jullie een uitleg over het gebruik van de pijl en boog en leren jullie de beste manier om te schieten. Na de uitleg mag iedereen eerst een ronde oefenen, waarna de echte wedstrijd gaat beginnen! Als laatste hebben we nog een knallende afsluiting, er wordt namelijk geschoten op.... balonnen! Al met al een gezellige activiteit voor de ultieme zoektocht naar de Robin Hood in jullie gezelschap.