binnenzalen


Sfeervolle en landelijke horecalocatie

Hoeve de Middelt dateert al van 1823. De hoeve ligt in het mooie maasdal langs de Maas en al generaties lang woont en werkt de familie Mertens op deze bijzondere carré hoeve. In vroegere tijden bood de boerenschuur plaats aan koeien, varkens en paarden. Tijden veranderen en dus is de boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabele en sfeervolle horeca accommodatie bestaande uit drie zalen waar onze gasten een warm welkom wacht. Vroeger was de boerenhoeve een ontmoetingsplaats voor de bewoners van het buurtschap Oyen, want toen al was er een café gevestigd. Vertier vond men toen, met een beugelbaan op dezelfde plaats waar nu de buitenspellen worden gespeeld. Parkhoeve de Middelt heeft diverse zalen en biedt daardoor vele mogelijkheden. Zo kunnen wij onder andere feesten, partijen en koffietafels voor u verzorgen. Van een intiem feestje, tot een compleet verzorgde feestavond met allerlei activiteiten. Vanaf het vroege voorjaar kunt u ook gebruikmaken van ons terras. Heerlijk in het zonnetje genieten van een lunch, barbecue of een ijscoupe van ambachtelijk boerenijs. 

De horeca accommodatie van Parkhoeve de Middelt bestaat behalve uit een gezellig boerderijterras ook uit een zalencomplex in 'de Boerenschuur' met drie verschillende zalen. De zalen zijn verschillend van omvang, zodat we zowel kleinere gezelschappen als grote groepen plaats kunnen bieden. De binnenruimtes zijn gezellig en sfeervol ingericht in een passende boerenstijl. Bovendien ligt Parkhoeve de Middelt op een mooie locatie in het Maasdal in Limburg.

Openingstijden

De uitjes en groepsactivteiten zijn op afspraak. Reserveren kan via het contactformulier, telefonisch of per mail. Het terras heeft variabele openingstijden. Wilt u zeker zijn dat het terras geopend is? Bel dan naar 077-4771247. 

Boerderijterras

Op het boerderijterras, gelegen op de binnenplaats van onze historische hoeve (anno 1823) is het gezellig genieten van een drankje en een hapje. Wij serveren koffie met Limburgse vlaai, lunches, een barbecue, ijscoupes; kortom alles om uw dagje uit compleet te maken! Op het boerderijterras hebben we ruim 150 zitplaatsen en vanaf het ruim opgezette terras heeft u een mooi uitzicht op de landerijen en de schepen die over de Maas varen. Fleurig aangekleed, met veel bloemenpracht en een gezellige drukte, een ontmoetingsplaats.

Boerenschuur

De Boerenschuur bestaat uit drie sfeervolle zalen ingericht in landelijke boerenstijl. In de Boerenschuur beschikken wij over ruim 150 zitplaatsen. Dus ook grote groepen zijn welkom bij Parkhoeve de Middelt. 

Boerenlunch

In een ongedwongen sfeer geniet u van een smakelijke boerenlunch bestaande uit een kop soep met stokbrood en kruidenboter en twee belegde broodjes met ham en kaas. Voor een uitgebreidere lunch kiest u voor de 'Boerenlunch Royaal' met verse broodjes, een ruim aanbod van beleg, rundvleessalade, soep met stokbrood en kruidenboter, een kroket en dranken.

Barbecue

Een dagje uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten, daarom kunt u bij Parkhoeve de Middelt uw dagje uit afsluiten met een goed verzorgde barbecue. De barbecue staat opgesteld op het boerderijterras of binnen in de boerenschuur en kan dus altijd doorgaan.

Maasdorp Kessel

Wilt u een bezoek plannen aan Kasteel de Keverberg en lunchen? Kom dan naar Parkhoeve de Middelt voor een heerlijke dag uit. Combineer een dagje uit aan het pittoreske Maasdorp Kessel met een gezellige activiteit op de boerderij. Kom tot rust in de landelijke groene omgeving van Parkhoeve de Middelt, bij het Boerengolf of een GPS tocht. Lunchen in Kessel? De boerenschuur en ons gezellige terras voor lekker eten en drinken tijdens een uitje in Kessel. 

Boeren high tea

Wat is er fijner dan een warme pot thee met iets lekkers erbij? Gezellig bijpraten met vriendinnen, (schoon)zussen, oud studiegenoten of sportvriendinnen onder het genot van een lekkere kop thee en hapjes. Een afternoon tea met scones, zoete & hartige lekkernijen en sandwiches. Zalige thee met verschillende smaakjes voor een hartverwarmend uitje met vriendinnen of familie. Een bijzonder adres voor een high tea. Informeer naar de mogelijkheden en bel ons 077-477 1247 of stuur het contactformulier.