kinderfeestje boerengolf

Prijs: Vanaf € 15,50 p.p.
Aantal personen: 10
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: boerengolf
Eten & drinken:ijs
Uit te breiden met:ranja, friet & snack (+ € 8,90)
Vanaf € 15,50 p.p.

We nodigen jou en je vriendjes en vriendinnetjes uit voor je kinderfeestje op de boerderij! Stoer tussen de koeien in de wei spelen jullie boerengolf, maar er is ook ranja met chips en een kinderbeker met boerenijs. Dan volgt ook nog de Boerenquiz, want wie van jullie weet het meeste over de boerderij? Met een boerendiploma in de hand, gaan jullie moe en voldaan weer naar huis.

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur ranja en chips
14.30 uur boerengolf
16.00 uur kinder ijsbeker
16.30 uur boerenquiz (door ouder)
16.45 uur boerendiploma

Activiteiten tijdens dit arrangement

Eten en drinken bij dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

ranja, friet & snack
+ € 8,90 p.p.
  • maandag t/m vrijdag (bij beschikbaarheid)
  • vanaf tenminste 10 kinderen
  • uit te breiden met ranja, friet & snack

Met boerengolf is je kinderfeestje zeker geslaagd! 

Ga lekker met je vriendjes en vriendinnetjes de wei in voor een wedstrijd boerengolf! Wie slaat de bal het hardst? En wie raakt (per ongeluk) een koe? Het doel is om de bal in zo min mogelijk slagen in de tien holes te krijgen. En boerengolf is natuurlijk niet compleet zonder... de koeien in de wei! Met boerengolf in Limburg is je kinderfeestje zeker geslaagd! 

De boerenquiz

Voordat jullie starten met boerengolf, krijgen jullie eerst nog ranja met chips, en als jullie terugkomen een lekkere ijsbeker! Mmm, dat wordt smullen! Natuurlijk gaan we ook nog jullie boerenkennis testen met.. de boerenquiz. Wie weet het meest over dieren? En wie over het boerderij? Als laatste krijgen jullie dan je welverdiende boerendiploma, en gaan jullie moe en voldaan naar huis.