bubblevoetbal & boerengolf

Prijs: Vanaf € 51,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 8 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: bubble voetbal, boerengolf
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:BBQ & drank (+ € 36,85)
Vanaf € 51,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een dagje uit vol actie en teambuilding, met bubble voetbal en boerengolf. Bij aankomst staat er een stuk Limburgse vlaai voor jullie klaar met een dampende kop koffie. Hierna is het tijd voor een hilarisch potje bubble voetbal, dat niet alleen leuk is om te doen, maar ook om naar te kijken. Na een boerenlunch gaan jullie weer de wei in voor een wedstrijd boerengolf tussen onze brandrode runderen. Als afsluiting wordt er nog lekker geborreld op het terras.  

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met vlaai
11.00 uur bubble voetbal
12.30 uur boerenlunch
13.30 uur boerengolf
15.30 uur terras (incl. drank)
16.00 uur afsluiting

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Hilarisch dagje uit

Een dag uit in Limburg vol actie en plezier. Speel een wedstrijd boerengolf tussen onze brandrode runderen en kruip in een bubble voor de hilarische activiteit bubble football. Natuurlijk wordt jullie dag compleet verzorgd met eten en drinken. Dus kortom, een geweldige dag uit in Limburg om niet snel te vergeten.  

Bubblevoetbal spelen 

Bubblevoetbal is dé hit van het moment!  Voetbal is natuurlijk al een prachtig spel, maar wat als de teams zélf in een bal zitten? Dan wordt het een hilarisch prachtspel! Een absolute topper voor sportieve groepsuitjes! De speler kruipt in de bal en transformeert in een lachwekkende bubblevoetballer. Na het eerste fluitsignaal begint het echte spektakel waarbij spelers zich al stuiterend, rollend en botsend een weg naar de goal van de tegenstander banen. Een komisch tafereel dat ook voor de toeschouwers een lust voor het oog is.

Boerengolf

Ga lekker de wei in voor een potje boerengolf en ontmoet onze brandrode runderen. Probeer in zo min mogelijk slagen de bal in alle tien de holes te krijgen. Welk team zal er winnen? Een leuk boerderij uitje voor iedereen die wel van een uitdaging houdt. 

Beuken maar! 

Bubble voetbal is een hilarische activiteit voor iedereen die wel tegen een stootje kan. Ieder team gaat bij zijn eigen goal staan, de bal in het midden, de scheidsrechter fluit en het spel kan beginnen. Beuken, vallen, opstaan en weer doorgaan en natuurlijk scoren! Niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook om naar te kijken. Bubble voetbal is geschikt voor een vrijgezellenfeest, vriendendag en actieve groepsuitjes van -bijvoorbeeld- een voetbalteam. 

Bubblevoetbal met Escape room, Solex rijden of ...

Natuurlijk kan Bubblevoetbal ook met een van de andere activiteiten worden gecombineerd. Wat te denken van de Escape room, waarbij jullie binnen anderhalf uur moeten zien te ontsnappen. Samenwerken om het mysterie op te lossen. Op solexen wordt een mooie toerrit gemaakt door het Limburgse land met onderweg gezellige terrasjes. Ook de combi met Archery Attack is top voor een dagje uit. Bij Archery Attack schiet je niet op een doelpack, maar op elkaar! Door de speciale pijlen met stomp uiteinde heb je een topactiviteit te pakken. Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.