bubblevoetbal & boerengolf

Prijs: Vanaf € 48,50 p.p.
Aantal personen: 10
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: bubble voetbal, boerengolf
Eten & drinken:koffie en vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:BBQ all-in (incl.drank) (+ € 30,50)
Vanaf € 48,50 p.p.

Een dagje uit om nooit te vergeten met boerengolf en bubble voetbal. Bij aankomst staat er een stuk Limburgse vlaai voor jullie klaar met een dampende kop koffie. Hierna is het tijd voor een hilarisch potje bubble voetbal, dat niet alleen leuk is om te doen, maar ook om naar te kijken. Na een boerenlunch gaan jullie weer de wei in voor een wedstrijd boerengolf tussen onze brandrode runderen. Als afsluiting wordt er nog lekker geborreld op ons boerderijterras.  

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met vlaai
11.30 uur bubble voetbal
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur boerengolf
16.00 uur boerderijterras (all-in)
16.30 uur afsluiting

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Hilarisch dagje uit

Een dag uit in Limburg vol actie en plezier. Speel een wedstrijd boerengolf tussen onze brandrode runderen en kruip in een bubble voor de hilarische activiteit bubble football. Natuurlijk wordt jullie dag compleet verzorgd met eten en drinken. Dus kortom, een geweldige dag uit in Limburg om niet snel te vergeten.  

Boerengolf

Ga lekker de wei in voor een potje boerengolf en ontmoet onze brandrode runderen. Probeer in zo min mogelijk slagen de bal in alle tien de holes te krijgen. Welk team zal er winnen? Een leuk boerderij uitje voor iedereen die wel van een uitdaging houdt. 

Beuken maar! 

Bubble voetbal is een hilarische activiteit voor iedereen die wel tegen een stootje kan. Ieder team gaat bij zijn eigen goal staan, de bal in het midden, de scheidsrechter fluit en het spel kan beginnen. Beuken, vallen, opstaan en weer doorgaan en natuurlijk scoren! Niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook om naar te kijken. Bubble voetbal is geschikt voor een vrijgezellenfeest, vriendendag en actieve groepsuitjes van -bijvoorbeeld- een voetbalteam.