tandemtocht

Prijs: Vanaf € 27,00 p.p.
Aantal personen: 4
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: tandemtocht
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), fotopuzzel tocht (+ € 2,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 27,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een gezellige middag in Limburg beleef je met tandem huren. Jullie worden ontvangen met koffie of thee en een lekker stuk Limburgse vlaai. Daarna stappen jullie op de tandem voor een mooie tocht door onze omgeving. Er kan ook gekozen worden voor de fotopuzzeltocht door het prachtige kastelendorp Baarlo, waarbij jullie aan de hand van foto's de weg moeten vinden en leuke vragen kunnen beantwoorden. Weer teruggekomen bij Parkhoeve de Middelt wordt nog gezellig wat gedronken op ons boerderijterras. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met cake
14.00 uur tandemtocht
16.30 uur terras (incl. 1 drankje)
17.00 uur afsluiting

Kinderprijzen 

  • 4 en 5 jaar: € 9,50
  • 6 t/m 11 jaar: € 16,50

Terras na activiteit:

  • inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier.

 

Fotopuzzeltocht op Tandems

De fotopuzzeltocht op tandems door kastelendorp Baarlo is echt een aanrader voor een gezellig uitje! De fotopuzzeltocht leidt jullie langs de mooiste plekjes van kastelendorp Baarlo. Natuurlijk fietsen jullie langs de kastelen. Baarlo staat ook bekend om de vele kunstwerken die her en der in het dorpsbeeld opduiken. Baarlo is een historisch maasdorp en bestaat al 800 jaar. Historische bouwwerken en een mooi dorpsplein passeer je tijdens de fotopuzzeltocht. Aan de hand van foto's wordt de route bepaald en onderweg worden ook door jullie zelf ludieke foto's gemaakt en vragen beantwoord. Plezier tijdens een middagje op de tandem!

Trappen maar met de tandemtocht! 

Stap met z'n tweeën op de tandem en geniet van onze prachtige omgeving met de tandemtocht. Fiets langs de Maas, door de bossen en de weilanden en kom langs gezellige dorpjes om wat te drinken. Een prachtige fietstocht door Limburg met vooraf koffie of thee en een lekker stuk vlaai. Als afsluiting wordt nog gezellig wat gedronken op ons boerderijterras. 

Kastelendorp Baarlo

Er kan ook gekozen worden voor de fotopuzzeltocht. Hierbij moeten jullie aan de hand van foto's jullie weg door kastelendorp Baarlo zien te vinden, met onderweg leuke vragen die jullie kunnen beantwoorden. Een leuke tocht geschikt voor jong én oud. Ook een leuk idee, combineer de tandemtocht met een overheerlijke barbecue (arrangement BBQ met tandemtocht), als gezellige afsluiting van jullie dag uit in Limburg!