boerenspellen


De boerenspellen, spel mee met doe- en denkspellen met een boerentintje. Boerenspellen is een groepsactiviteit waaraan iedereen gezellig meedoet, jong en oud. In de spellenwei van Parkhoeve de Middelt staat een groot aantal boerenspellen klaar met een afwisselende mix van Oudhollandse spellen en allerlei doe- en denkspellen. Koemelken, hoefijzergooien, puzzeltangram, kop van Jut, laddergooien, maar ook klomprollen en een reuze vier op een rij staan voor jullie klaar. Ruim 20 verschillende spellen in een gevarieerd aanbod.Samenwerken is belangrijk, maar het plezier staat voorop.

Behalve dat de Boerenspellen leuk zijn om met elkaar te spelen, is het grote voordeel dat werkelijk iedereen mee kan doen. Tijdens de jaarlijkse familiedag spellen de kleinkinderen samen met opa en oma. Iedereen doet mee, dus iedereen geniet van het samen bezig zijn. Ook voor een bedrijfsuitje geldt, iedereen doet mee. 

Al een arrangement met boerenspellen vanaf
€ 28,50 p.p.

In de spellenwei staan ruim 20 verschillende spellen opgesteld. Voordat jullie beginnen, geven we een korte uitleg. De teams worden gemaakt en ieder team ontvangt een scorelijst. Bij ieder spel ligt een duidelijke beschrijving en puntentelling. Op het laatst is bekend welk team het beste heeft gepresteerd. 

Inbegrepen:

ruim 20 spellen

Samen boerenspellen!

Behoefte aan een actief dagje uit in de boeren-buitenlucht? Kom dan naar Parkhoeve de Middelt voor een onvergetelijke middag boerenspellen. Voor dit sportieve uitje staan afwisselende boerenspellen in de wei waarvan een groot deel betrekking heeft op het boerenleven en de boerderij. Na een korte uitleg loopt u in teams zelfstandig langs de verschillende spellen en aan de hand van een scorelijst komt er aan het eind van de middag een winnaar uit de bus. Sluit de dag af met een gezellig samenzijn op ons Boerderijterras. Wat zijn aanraders? Het arrangement BBQ met boerenspellen of Pannenkoekenboot en boerenspellen maken uw familiedag of bedrijfsuitje compleet!

Groepsuitje voor iedereen

Gewoon voor de lol of als wedstrijd met uw collega´s, vrienden of familie. Bij Parkhoeve de Middelt kunt u oergezellige boerenspellen spelen. Wij hebben in ons weiland met uitzicht op de Maas een aantal unieke boerenspellen opgesteld die vragen om behendigheid, samenwerking en een groot oplossend denkvermogen. De boerenspellen bieden jong en oud, grote en kleine groepen, ontspanning en inspanning in een gezellige boerensfeer. Kom genieten en boek nu een onvergetelijke ervaring. 

Actief uitje op z´n Limburgs

Parkhoeve de Middelt is een toplocatie om uw familie, vrienden of collega’s te verzekeren van een supergezellige middag op het platteland. Centraal gelegen tussen Venlo en Roermond en voor iedereen uitstekend bereikbaar. Met goede voorzieningen, zoals een boerderijterras en sfeervolle zalen in de boerenschuur en een groot activiteitenaanbod. Tijdens één van onze activiteiten, zoals de boerenspellen of boerengolf, leer je elkaar op een heel andere manier kennen. Stap de wei in om samen te genieten tijdens de boerenspelen en beleef een bijzonder groepsuitje in Limburg.

Meer informatie over Boerenspellen?

Bent u op zoek naar een actieve invulling van uw familiedag, vriendenfeest of vrijgezellenuitje? Kies dan voor de boerenspellen bij Parkhoeve de Middelt. Een ontspannen en onbezorgd dagje uit. Door de grote diversiteit aan boerenspelen kan iedereen actief meedoen. Bekijk alle mogelijkheden op arrangementenoverzicht of neem contact met ons op om uw uitstapje te bespreken. Of vraag meteen onze activiteitenfolder aan. Direct reserveren kan telefonisch (077-4771247) of verstuur het reserveringsformulier.