bedrijfsuitje


Of u nu een afdelingsuitje voor tien collega's wilt organiseren of een gezellig personeelsuitstapje voor het hele bedrijf, bij ons bent u aan het goede adres. Wij weten als geen ander hoe u een geslaagd bedrijfsuitje organiseert. Onze sfeervolle Boerenhoeve, de uiteenlopende activiteiten en lekker eten en drinken maken Parkhoeve de Middelt dé locatie voor een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje. Zo kunt u kiezen voor de boerenzeskamp, waarbij teambuilding voorop staat, maar ook de tandemtocht, boerengolf, handboogschieten of solex rijden zijn aanraders voor een bedrijfsuitje. Natuurlijk hoort bij een bedrijfsuitje ook een hapje en een drankje. Al onze activiteiten kunt u aanvullen met koffie met Limburgse vlaai, een uitgebreid lunchbuffet of een overheerlijke barbecue. Kortom, wij zorgen voor een gezellig en compleet verzorgd bedrijfsuitje! 

Meer weten?

Voor een bedrijfsuitje hebben wij volop mogelijkheden. U kunt kiezen voor een middaguitje al dan niet uitgebreid met een all-in barbecue, een geheel verzorgde dag of een los te reserveren activiteit. Wat u kiest, hangt natuurlijk af van de beschikbare tijd, de samenstelling van de groep en de activiteit die de voorkeur heeft. Informeer op tijd om verzekerd te zijn van het bedrijfsuitje dat uw voorkeur heeft.

Ook een zakelijke bijeenkomst kunt u combineren met een ontspannen teamactiviteit. Wij bieden diverse arrangementen voor vergaderen aan.

Bedrijfsuitje Parkhoeve de Middelt

Wilt u uw personeel of uw collega’s iets anders laten beleven tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje? Even helemaal weg van de werkomgeving kunnen de medewerkers elkaar in een ontspannen omgeving op een heel andere manier leren kennen. Een origineel bedrijfsuitje biedt aan iedereen een gezellige middag, waar ze nog lang over napraten. Parkhoeve de Middelt heeft een grote variatie in outdooractiviteiten voor grote, maar ook voor kleinere groepen. Compleet verzorgd, met eten en drinken, op een toplocatie in Limburg. 

Boerendag bedrijfsuitje

De Boerendag is een zeer gewild bedrijfsuitje, vanwege de originele setting in boerensfeer en activiteiten die bol staan met actie en teambuilding. Na een gastvrije ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, liggen de overalls klaar om samen actief aan de slag te gaan tijdens de boerenzeskamp. Teambuilding in Limburg dus, waarbij een echte competitie losbarst tussen de twee teams. Hoe Boerenbont wil je het maken!? De boerenlunch zal meer dan goed smaken, waarna het tijd is voor boerengolf. Midden in de weilanden tussen de grazende Brandrode runderen, proberen jullie om in zo min mogelijk slagen de hole te bereiken. Welk team de winnaar is van dit afwisselende bedrijfsuitje hoor je tijdens het afsluitende drankje op ons boerderijterras. Het winnende team wordt beloond met een Klomptrofee. 

Solexrijden met bedrijfsuitje Limburg

Een verrassend bedrijfsuitje waarvan jullie zeker geen spijt krijgen is de solextocht op echte oldtimer solexen, die u bijvoorbeeld kunt combineren met een GPS-tocht. Na een korte instructie maken jullie kennis met het schitterende Limburgse landschap langs de Maas en door de bossen. In de gezellige dorpjes kunnen jullie een korte pauze inlassen en de route  vervolgen door een mooi stukje natuur. Terug bij Parkhoeve de Middelt staat op ons terras of in de sfeervolle Boerenschuur de Barbecue klaar en is er volop gelegenheid om bij te praten over een geslaagd bedrijfsuitje in Limburg. 

Bedrijfsuitjes Limburg

Ook als je samen werkzaam bent op een bedrijf is het fijn om eens iets leuks met elkaar te ondernemen. Iedere dag ben je op elkaar aangewezen en werk je samen aan een goed bedrijfsresultaat. Een teamuitje of bedrijfsuitje Limburg waarbij de teamgeest wordt versterkt, draagt bij aan een goede sfeer op de werkvloer. Als je iets organiseert, is het allereerst belangrijk dat iedereen het leuk heeft. Het is daarom raadzaam om vooraf goed na te denken over een activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Bij Parkhoeve de Middelt hebben we een ruime keus aan  activiteiten met voor ieder wat wils. De boerenspellen, boerengolf en het handboogschieten zijn voorbeelden van activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, ongeacht sportieve aanleg of leeftijd. Bestaat de groep juist uit allemaal actieve collega’s die wel houden van een sportieve uitdaging, dan is de Boerendag met de boerenzeskamp of de groepsactiviteit Bubblevoetbal juist heel geschikt.  Kortom, bekijk ons aanbod voor bedrijfsuitjes Limburg.