fotopuzzeltocht op tandems


Het Limburgse land verkennen en gezellig met de hele groep op pad. Tandem huren is  ideaal voor een familieuitje, bedrijfsuitstapje of vriendendag. Jullie fietsen door een afwisselend landschap langs de Maas en door een groene bosrijke omgeving. Tandem huren is samen actief bezig zijn, maar ook samen genieten van de mooie omgeving rondom Parkhoeve de Middelt.

Stap eens samen op de tandem voor een fotopuzzeltocht door Kastelendorp Baarlo. Gezellig en uitdagend met allerlei opdrachten onderweg en vragen over de vele bezienswaardigheden. Het Maasdal kent een rijke historie en tijdens de fotopuzzeltocht fiets je op tandems langs kastelen en oude hoeves. De foto-opdrachten maken het tandem huren tot een leuk groepsuitje. Of kies voor een mooi bewegwijzerde route langs de Maas!

Al een arrangement met tandemtocht vanaf
€ 27,00 p.p.

Met keuze uit één van de mooie bewegwijzerde routes of de fotopuzzeltocht door kastelendorp Baarlo met allerlei vragen en foto-opdrachten. Kinderstoeltjes -voor en achter-, fietstassen en kaarthouders aanwezig.

Optioneel:

fotopuzzel tocht
+ € 2,50 p.p.

Tandemtocht door Kastelendorp Baarlo

Speciaal voor jullie teamuitje of vriendenuitstapje hebben wij een fraaie tandemtocht uitgezet dwars door het boerenlandschap. Het Maasdal kent een rijke historie en tijdens de fotopuzzeltocht fiets je op tandems langs kastelen en oude hoeves. In Kastelendorp Baarlo leidt de tandemtocht jullie ook langs de ‘Knoop’ kunstwerken van de bekende beeldend Cobra-kunstenaar Tajiri. Na afloop is het volop genieten van een drankje en hapje op het boerenterras, met smakelijke lunchgerechten en ijscoupes van ambachtelijk boerenijs. Een aanrader dus, de tandemtocht in het Maasdal van Limburg.

Teambuilding en tandem huren

Tandem huren biedt alles voor een perfect groepsuitje. Fietsen op een tandem is een belevenis waarbij samenwerken en communicatie noodzakelijk zijn om vooruit te komen. Tijdens de tandemtocht zijn er groepsopdrachten, waarna jullie de weg vervolgen om elkaar uiteindelijk weer te treffen bij Parkhoeve de Middelt voor een welverdiend drankje op ons terras.

Groepsuitje dubbel zo leuk!

Gezellig een mooie tocht maken en een tandem huren, staat altijd garant voor een geslaagde dag. Een betaalbaar uitje voor een familiefeest of vrijgezellendag . Lekker fietsen door een prachtig stukje natuur is niet alleen sportief, maar werkt ook ontspannend. Bovendien, aan het  tandem huren kan iedereen meedoen! Jullie kunnen ook kiezen voor onze fotopuzzeltocht door Kastelendorp Baarlo. Onderweg vragen beantwoorden over de vele bezienswaardigheden en met extra leuke foto-opdrachten waaraan jong en oud samen veel plezier beleven.

Meer weten over tandem huren?

Willen jullie meer informatie over het tandem huren bij Parkhoeve de Middelt? Wij bieden tandem huren aan als middaguitje, maar ook als daguitje in combinatie met de boerenspellen of de boerenzeskamp. Of kies voor het arrangement boerengolf en tandemtocht. De goed verzorgde boerenlunch en een afsluitend drankje op het terras maken een groepsuitje compleet. Ook een leuk idee, kies voor een BBQ met tandemtocht voor een gezellig groepsuitje met een smakelijke afsluiting! Kijk meteen op het arrangementenoverzicht voor alle informatie.