activiteiten


Activiteiten voor jong én oud!

Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor een middaguitje, een losse activiteit of een compleet verzorgd dagje uit in Limburg. Volop activiteiten voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag bij Parkhoeve de Middelt, met leuke activiteiten voor jong én oud, dus voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld boerengolf spelen tussen de koeien, Bubble voetbal spelen of solex rijden door het Limburgse Maasdal.

Onze top arrangementen


Groepsactiviteiten in Limburg

Zoekt u leuke groepsactiviteiten in Limburg? Bij Parkhoeve de Middelt is er volop keuze uit groepsactiviteiten voor gezellige groepsuitjes in Limburg. Het voelt voor iedereen goed om deel uit te maken van een groep, want je staat er niet alleen voor en samen is nu eenmaal leuker dan alleen. Geluk is toch vaak dingen delen met anderen en samen leuke activiteiten doen. Toch, is het soms moeilijk om iets leuks te verzinnen en eens iets anders te doen. Voor het organiseren van groepsuitjes met leuke groepsactiviteiten in Limburg  ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een familiedag Limburg, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamuitje of bedrijfsuitje heb je bij Parkhoeve de Middelt de keuze uit verschillende arrangementen met een scala aan groepsactiviteiten, die variëren in tijdsduur, sportiviteit en intensiviteit voor de groep. 

Groepsactiviteiten voor jong én oud!

Lastig kiezen tussen al die uitjes en activiteiten? We zetten wat tips voor je op een rijtje. Parkhoeve de Middelt heeft activiteiten die passen bij een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, uitje met vrienden, familiedag of kinderfeestje, ideaal voor een dagje uit in Limburg. We hebben activiteiten voor jong én oud, dus voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan handboogschieten, boerengolfen, bubble voetbal spelen of solexrijden. Bij veel van de activiteiten speelt teambuilding een belangrijke rol, waarbij plezier maken natuurlijk op nummer één staat.  

Trek er op eens op uit

Als u de mooie Limburgse omgeving wilt ontdekken, dan is de tandemtocht, solextocht of GPS-tocht een echte aanrader. Bij de tandemtocht kunt u kiezen uit een mooie knooppuntenroute die u langs verschillende maasdorpjes brengt, waardoor u het echte Limburg leert kennen. Ook kunt u kiezen uit de fotopuzzeltocht, waarbij u aan de hand van foto’s uw weg moet vinden door het historische dorp Baarlo en onderweg ook nog eens vragen beantwoord. De tandemtocht is een echte aanrader voor uw uitje in Limburg!

Solex huren

Als jullie kiezen voor het solex huren rijden jullie een prachtige route langs de Maas en door gezellige dorpjes.  U leert de mooie natuur van Limburg kennen, terwijl u rijdt op oldtimer solexen en waarbij de wind door uw haren waait. De solextocht is perfect voor een onvergetelijke dagje uit in Limburg.

Archery Attack

Nieuw Archery Attack! De nieuwste spelactiviteit van dit moment waarbij met pijl en boog wordt gejaagd op targets én op spelers. Een geweldige combinatie van paintbal, trefbal en archery / handboogschieten. Spannend en dynamisch spel wat je wilt blijven spelen. 

GPS tocht

Ontdek tijdens de GPS-tocht de mooie omgeving van Parkhoeve de Middelt. Met behulp van de GPS loopt u een mooie route door het Kesselse landschap en krijgt u onderweg gevarieerde en originele vraag- en doe opdrachten om samen met de rest van de groep op te lossen.

Activiteiten voor dagje uit in Limburg

Natuurlijk kunt u voor uw dagje uit in Limburg ook een andere activiteit kiezen, want er is keuze genoeg! Wat dacht u van handboogschieten, waarbij u erachter komt wie de beste Robin Hood van de groep is? Of bubble voetbal, geschikt voor iedereen die wel tegen een stootje kan? Of bent u juist op zoek naar een activiteit waarbij teambuilding centraal staat? Dan is de boerenzeskamp een aanrader! Ga samen de strijd aan tegen het andere team en laat zien dat jullie de beste zijn! En wat dacht u van boerengolf of de boerenspellen? Wie slaat de bal het hardst of haalt de meeste punten bij één van de vele spellen? Zo ziet u maar, u heeft genoeg keuze uit één van onze vele activiteiten voor een gezellige dag uit in Limburg.