Barbecue


Kwaliteitsvlees, verse salades en fruit

Samen eten en gezellig drinken maken een groepsuitje compleet. Bij Parkhoeve de Middelt kan een groepsuitje worden afgesloten met een goed verzorgde barbecue. Op ons gezellige terras of in zaal 'de Boerenschuur' ontvangen wij jullie en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees van de echte slager, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting, na afloop van de barbecue, kunt u bovendien nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs. 

De barbecue is mogelijk in combinatie met al onze activiteiten voor groepen vanaf 14 volwassenen (volbetalenden) tot ruim 120 personen en kan zowel binnen in feestzaal 'de Boerenschuur' als buiten op het terras plaatsvinden.

 • drank is inbegrepen
 • drie stuks vlees per persoon,
  met keuze uit kipfilet, varkenslap,
  BBQ-worst, hamburger, vleesspies
 • heerlijke rauwkostsalades 
 • diverse warme en koude sauzen
 • ambachtelijke huzarensalade
 • stokbrood en kruidenboter
 • vers fruit

Optioneel:

extra stuk vlees
+ € 3,00 p.p.
ijscoupe v.a.
+ € 7,50 p.p.

Inbegrepen:

drankarrangement

Groepsuitje met eten en drinken

Kom gezellig genieten van een actieve middag met een teambuildingactiviteit naar keuze en sluit af met smakelijk barbecueën. Onze ruime keuze in activiteiten maakt groepsuitjes voor iedereen, jong en oud, tot een succes. Solex rijden in Limburg, boerengolf spelen tussen de koeien, teambuilding met een actieve boerenzeskamp, boerenspellen voor jong en oud, handboogschieten, een GPS-tocht of een tandemtocht door kastelendorp Baarlo. Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met eten en drinken, bijvoorbeeld met een barbecue voor een perfecte invulling van jullie groepsuitje. Na afloop van de activiteit naar keuze, staat er een drankje klaar en wordt de barbecue aangestoken. Tijd voor een gezellig samenzijn op ons terras. Als het weer wat frisser is, kunnen jullie ook binnen in de sfeervolle boerenschuur barbecueën. Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu en indien tijdig doorgegeven, is ook een vegetarisch menu mogelijk.

Boerengolf en barbecueën

Beleef een bijzonder bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met een middagprogramma inclusief een echte boerenactiviteit, barbecueën en alle drankjes. Rond twee uur staat de koffie klaar en daarna gaan jullie met z’n allen de weilanden in om tussen de koeien boerengolf te spelen (arrangement BBQ met boerengolf). Pak de klompclub en sla de bal met veel effect richting de vlag. Putten in de emmer en op naar de volgende hole. Klinkt simpel, maar het andere team zal zeker de strijd aangaan. Plezier gegarandeerd. Aan het einde van de middag staat jullie eigen Barbecuebuffet klaar. Gezellig barbecueën, in alle rust terugblikken op een mooie middag en voldoende tijd om te genieten van lekker eten, drinken en elkaars gezelschap. Een Barbecue arrangement is mogelijk in combinatie met alle activiteiten van Parkhoeve de Middelt. Afhankelijk van het BBQ-arrangement naar keuze geldt een minimum aantal deelnemers vanaf 12 à 14 personen tot ruim 120 personen.

Barbecueën als afsluiting van een mooie dag

Op zoek naar een leuk groepsuitje of personeelsfeest? Kom dan eens naar Parkhoeve de Middelt in het prachtige, gastvrije Limburg. Ons enthousiaste team heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes en biedt alle gasten een onbezorgd dagje uit. Sportieve, creatieve of uitdagende activiteiten, gecombineerd met een gezellige avond. Heerlijk barbecueën waarbij al het eten voor u staat opgesteld op een eigen buffet, waarna jullie zelf mogen grillen. Natuurlijk kunt u de barbecue ook uitbreiden met een overheerlijke ijscoupe met ambachtelijk boerenijs. Wij hopen jullie binnenkort te mogen begroeten. Kijk voor alle informatie voor de diverse barbecue arrangementen op het arrangementenoverzicht.