solextocht

Prijs: Vanaf € 42,90 p.p.
Aantal personen: 4
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: solex rijden
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 42,90 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Geniet van een fraai stuk Limburg tijdens dit mooie arrangement. Bij Parkhoeve de Middelt heten wij u welkom met koffie en Limburgse vlaai, waarna u een mooie tocht door het Maasdal gaat rijden. De mooie natuur ziet u om u heen tijdens de solextocht. Bij terugkomst geniet u onder het genot van een drankje nog na van de solextocht op ons gezellige terras.

Voorbeeld dag indeling:
13.00 uur koffie met cake
14.00 uur solextocht
17.00 uur terras (incl. 1 drankje)
17.30 uur afsluiting

Bijzonderheden solextocht:

  • inclusief brandstof, WA-verzekering en routekaart
  • met de solex wordt een vaste route afgelegd
  • solexverhuur voor personen vanaf 18 jaar
  • huurovereenkomst door huurder te ondertekenen
  • borg voor aanvang solexverhuur te voldoen
  • wettelijke helmplicht (helmen inbegrepen)
  • voor personen die in bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of rijbewijs

Hoe werkt het tijdens de Solextocht?

Voordat jullie vertrekken voor de solexrit, wordt eerst uitgelegd hoe de solexen worden bediend en hoe de route loopt. Na de uitleg gaan jullie zelf op pad. Onderweg bieden we een goede service. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan komen we jullie ter plaatse helpen zodat de tocht weer snel kan worden voortgezet. De route die wordt gereden hebben we vooraf uitgestippeld, zodat jullie niks missen van dit prachtige gebied in het Maasdal. 

Prachtige solextocht

Op een echte oldtimer solex, toert u door een prachtig gebied. Vol natuurschoon, met gezellige dorpjes langs de Maas. Het landschap is steeds wisselend en daardoor wordt u telkens verrast door wat u onderweg tegenkomt. Veel groen, vanwege de bossen en landelijke omgeving waar de solextocht doorheen loopt. 

Dagje weg

Met dit arrangement regelt u vooraf een leuk groepsuitje. Bij Parkhoeve de Middelt wordt u ontvangen op het boerderijterras en na ontvangst met koffie en vlaai gaan jullie op pad met de solexen. Maar niet voordat wij hebben uitgelegd hoe de solexen moeten worden bediend en hoe de route loopt. Weer terug van de solextocht, hebben wij een tafeltje gereserveerd op ons boerderijterras waar u de middag passend afsluit met een gezellig drankje. Natuurlijk kunt u de dag ook afsluiten met een overheerlijke barbecue.