GPS tocht


Gewapend met een GPS en een boerenknapzak vol attributen gaan jullie samen op pad voor een verrassende GPS tocht. De wandeling brengt jullie over bospaden en veldwegen en natuurlijk lopen jullie ook langs de Maas. Onderweg wachten er allerlei vragen en leuke doe- en spelopdrachten. Een aanrader voor een gezellige familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitstapje. 

De GPS tocht is een populair uitje. Dus verras de groep en kom naar Parkhoeve de Middelt. Door onze jarenlange ervaring met groepsuitjes bent u verzekerd van een geslaagd uitje, want wij regelen alles voor u op één locatie. Met een gezellig terras en sfeervolle binnenruimtes heeft u alle tijd om weer eens bij te praten en ondertussen te genieten van een drankje en hapje. 

Los te boeken vanaf
€ 10,50 p.p.
Al een arrangement met GPS tocht vanaf
€ 23,50 p.p.

Ieder team krijgt een GPS, opdrachten en een knapzak waarin de benodigde attributen zitten. De wandeling is ca. 6 km. lang. Wat heeft u nodig? Gemakkelijke wandelschoenen en een leuk gezelschap. Voor vertrek leggen wij natuurlijk uit hoe de GPS werkt en dan gaan jullie op pad. 

Optioneel:

Bolderkar
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

GPS en spelopdrachten

Trek de wandelschoenen aan

Met een GPS in de hand gaat u de bosrijke omgeving verkennen. De GPS stuurt u met behulp van coördinaten over verschillende wegen en paden. Bent u nieuwsgierig naar plekjes waar u normaal gesproken nooit komt, dan is de GPS tocht zeker een aanrader.

Wandelen met GPS

Lekker naar buiten en genieten van een mooie wandeling door het weidse landschap langs de Maas tijdens de GPS wandeltocht. Onderweg brengen jullie kennisvragen, opdrachten en doespellen tot een goed einde. Voor het wedstrijdelement is gezorgd, want jullie spelen in teams tegen elkaar. Wandelen met GPS is een afwisselende groepsactiviteit voor jong en oud en voor iedereen die het fijn vindt om buiten actief bezig te zijn. Of u nu op zoek bent voor een middaguitje met GPS tocht, een dagje uit of een arrangement BBQ met GPS tocht, dit is allemaal mogelijk. Klik hier voor een overzicht: groepsuitjes.

GPS tocht en teambuilding

Wilt u uw collega’s verassen met een origineel teamuitje, nodig hen dan uit voor een GPS tocht. Een ontspannen activiteit die jullie al wandelend het glooiende, groene Limburgse land laat ontdekken. Maar vergeet niet dat bij de GPS tocht samenwerking en teambuilding noodzakelijk zijn om de opdrachten goed uit te voeren en het andere team te verslaan. De knapzak voorziet ieder team van de benodigde atributen en naar sommige materialen gaan jullie zelf op zoek in de natuur. 

Trek de natuur in met de GPS tocht

Speciaal voor jullie teamuitje of vriendenuitstapje hebben wij een fraaie route uitgezet dwars door de natuur. De GPS tocht loopt door de directe omgeving van Parkhoeve de Middelt, die door zijn unieke ligging in het Maasdal een bijzonder stukje Limburg laat zien. Wandelen is steeds populairder geworden en de combinatie van puzzelen onderweg en samen plezier beleven maken de GPS tocht tot een speciaal groepsuitje.

Meer informatie

Willen jullie met de familie of vriendengroep een leuke GPS tocht maken? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Parkhoeve de Middelt. Vraag een brochure aan of bel voor meer informatie. De mooie wandeling brengt jullie over bospaden en veldwegen en natuurlijk langs de Maas. Onderweg wachten er allerlei vragen en leuke doe- en spelopdrachten. Onze GPS tocht is een aanrader voor een gezellige familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitstapje. Ook leuk om het speuren met GPS te combineren met de solextocht, bubble voetbal of boerengolf. Direct reserveren voor een GPS tocht? Ga dan naar het arrangementenoverzicht.