boerenzeskamp

Prijs: Vanaf € 32,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 10 personen
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: boerenzeskamp
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 32,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een actief dagje uit waarbij teambuilding voorop staat met de boerenzeskamp Limburg. Na een ontvangst met koffie en cake of Limburgse vlaai, worden jullie opgesplist in het rode en het blauwe team. Aangekomen in de wei gaan jullie de strijd tegen elkaar aan om de klomptrofee. Als afsluiting wordt nog gezellig wat gedronken op het terras. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met cake
14.00 uur boerenzeskamp
16.00 uur terras (incl. 1 drankje)
16.30 uur afsluiting

Kinderprijzen 

  • 4 en 5 jaar: € 12,50
  • 6 t/m 11 jaar: € 19,50

Eén team, één taak

Als eerste worden jullie verdeeld in twee gelijke teams, namelijk het rode en het blauwe team. In de wei aangekomen kan de strijd beginnen, jullie gaan een aantal spellen doen waarbij onder andere de vaardigheden kracht, snelheid, teambuilding en tactiek getest worden. Laat zien dat jullie team het beste met de boerenzeskamp is en wie weet winnen jullie wel de prachige klomptrofee! 

Actieve boerenzeskamp

Een leuke activiteit voor jong en oud, geschikt voor een familiedag, groepsuitje, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Met vooraf koffie en vlaai en een afsluiting op het terras kan jullie dag niet meer stuk. De boerenzeskamp is een echte aanrader voor een actief dagje uit in Limburg. Ook leuk, combineer de boerenzeskamp met een gezellige en goedverzorgde barbecue bij Parkhoeve de Middelt (arrangement BBQ met boerenzeskamp).