BBQ met tandemtocht

Prijs: Vanaf € 65,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 14 personen
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: tandemtocht
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00), fotopuzzel tocht (+ € 2,50)
Vanaf € 65,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een dagje uit voor jong en oud bij Parkhoeve de Middelt met de tandemtocht en een lekkere BBQ. Jullie worden verwelkomt met een kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai. Daarna gaan jullie op de tandem onze omgeving verkennen. Jullie kunnen kiezen voor een mooie route of voor de fotopuzzeltocht met leuke foto-opdrachten en vragen. Bij terugkomst wordt jullie ontvangen op ons terras waarna jullie gaan barbecueën.

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met vlaai
14.00 uur tandemtocht
16.30 uur terras (drank all-in)
17.00 uur BBQ
19.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle terras of in zaal de Boerenschuur ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van het barbecueën, kunt u bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs. 

Kinderprijzen: 

  • 10 t/m 11: € 39,00
  • 6 t/m 9: € 32,00
  • 4 en 5: € 18,50

Fotopuzzeltocht op Tandems

De tocht die wordt afgelegd op de tandem, wijst zich aan de hand van foto's van herkenningspunten onderweg. De fotopuzzeltocht loopt langs markante plekjes in het Maasdal van Baarlo. Onderweg is er vanalles te zien en te beleven. Beklim de uitkijktoren en heb een prachtig uitzicht over de Maas en de landerijen in het maasdal. Het maasdorp Baarlo is een plaats die zijn oorsprong 800 jaar geleden heeft. Dit is terug te zien in de historische gebouwen, zoals een wasplaats en maar liefst vier kastelen! De foto-opdrachten die onderweg gemaakt moeten worden zorgen voor een ludiek onderdeel van de fotopuzzeltocht. Ontdek kastelendorp Baarlo op de fiets en sluit af met een heerlijke barbecue op onze boerenhoeve. 

Tandem huren en barbecueen

Op zoek naar een compleet groepsuitje voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag? Onze tandem verhuur heeft alles in zich voor een perfect groepsuitje. Fietsen op een tandem is een belevenis waarbij samenwerken en communicatie noodzakelijk zijn om vooruit te komen. Maar bij Parkhoeve de Middelt is het veel meer als alleen tandem huren. Tijdens de tandemtocht zijn er groepsopdrachten, waarna jullie de weg vervolgen om elkaar uiteindelijk weer te treffen bij Parkhoeve de Middelt voor een welverdiend drankje op ons terras. De barbecue na afloop maakt het groepsuitje helemaal compleet.