escape room

Prijs: Vanaf € 17,00 p.p.
Aantal personen: 5 tot 14
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: escape room
Eten & drinken:
Uit te breiden met:bittergarnituur (+ € 4,50), ijscoupe v.a. (+ € 7,50), lunch v.a. (+ € 11,50)
Vanaf € 17,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met familie, vrienden of collega’s te doen? Dan is onze escape room echt een aanrader. Los het raadsel op en vind samen de sleutel! Werk samen, houdt het hoofd koel en probeer binnen anderhalf uur te ontsnappen uit de kamer! Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de escape room te combineren met een andere activiteit of met een lekker hapje of drankje. Kortom, alles voor een geslaagd dagje uit! Benieuwd naar het verhaal van escape room ‘De Bokkenrijders’? Klik dan op extra informatie!

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur uitleg spel
14.15 uur escape room (1,5 uur)
15.45 uur afsluiting

Dit arrangement is uit te breiden met:

bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.
+ € 7,50 p.p.
+ € 11,50 p.p.

Het verhaal

We nemen jullie mee terug in de tijd. Limburg wordt geteisterd door een duistere dievenbende genaamd ‘de Bokkenrijders'. In het holst van de nacht plunderen ze kerken en boerderijen van rijke boeren. Volgens de volksverhalen zouden ze een pact met de duivel gesloten hebben en ’s nachts op bokken rijden. De mensen zijn doodsbang voor de bokkenrijders, die al hun bezittingen meenemen en burgers afpersen met brandbrieven, waarin staat dat hun boerderijen worden afgebrand als ze weigeren om direct geld te geven.

Zo ook boer Pièrre: een rijke boer die hard werkt voor zijn vrouw en kinderen. Hij hield de dieven al een tijd in de gaten en is daarom halsoverkop met zijn gezin vertrokken. Terecht, want zojuist is er een brandbrief afgeleverd bij zijn boerderij. Jullie staan in zijn verlaten huis en hebben nog maar anderhalf uur de tijd om zo snel mogelijk de boerderij te verlaten, voordat de bokkenrijders komen en alles in brand zullen steken… Lukt het jullie om aan de Bokkenrijders te ontsnappen?

Meer info: Escaperoomuitje.nl

Wat maakt Escape room ‘de Bokkenrijders’ zo uniek?

Anderhalf uur speeltijd  I  Voor 5 tot 14 personen  I  Ook voor grotere groepen
Escape room 'de Bokkenrijders' bestaat uit maar liefst drie ruimtes I  Te combineren met andere activiteiten
Horeca met eten en drinken  I  Ontvangstruimte en gezellig terras

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie worden als groep gezamenlijk opgesloten in een ruimte. Aan jullie de taak om binnen anderhalf uur tijd alle puzzels en opdrachten op te lossen. Een goede samenwerking is van groot belang om uit de escape room te kunnen ontsnappen. Het spel is een leuke manier om met elkaar bezig te zijn en elkaars kwaliteiten te leren kennen. Een echte aanrader dus als jullie op zoek zijn naar een activiteit met teambuilding! Meer weten? Bel of mail ons gerust.

Prijzen

Voor een speeltijd van maar liefst anderhalf uur vragen wij de volgende prijzen:

-  14 personen € 17,00 p.p.
-  13 personen € 17,50 p.p.
-  12 personen € 18,00 p.p.
-  11 personen € 19,00 p.p.
-  10 personen € 19,50 p.p.
-  9  personen € 20,50 p.p.
-  8  personen € 22,50 p.p.
-  7  personen € 23,00 p.p.
-  6  personen € 24,00 p.p.
-  5  personen € 26,50 p.p.

Anderhalf uur speeltijd

De meeste escape rooms hebben een speeltijd van één uur. Bij ons krijgen jullie maar liefst anderhalf uur de tijd om te ontsnappen! Dat betekent meer tijd voor puzzels en plezier. Daarnaast bestaat onze escape room niet uit één, maar uit drie verschillende ruimtes en kunnen jullie ook met een grote groep bij ons terecht. Minimaal vier en maximaal veertien personen kunnen per keer in de escape room. Zijn jullie met meer dan 14 personen? Dan kunnen we ervoor zorgen dat er meerdere rondes plaatsvinden in combinatie met andere activiteiten, zoals boerengolf of een solextocht. We denken graag met jullie mee, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Escape room spelen met BBQ

Speel de uitdagende Escape room 'de Bokkenrijders' en sluit af met een BBQ! Voor de ontsnapping uit de escape room hebben jullie maar liefst anderhalf uur de tijd. Dus volop speelplezier en met genoeg raadsels en opdrachten. Iedereen doet mee en draagt bij aan de oplossing van het raadsel van 'de Bokkenrijders'. Combineer de escape room met een BBQ. Sluit af met een heerlijke barbecue, met malse stukken BBQ-vlees, verse salades en fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras. Binnen hebben we zaalruimtes waar kan worden gegeten en gegrild. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een compleet dagje uit met een groep, compleet met activiteiten en eten en drinken.

Escape room in Limburg

Probeer samen met je familie, vrienden of collega’s te ontsnappen uit onze escape room in Limburg. Ga terug in de tijd en stap in het verhaal van de bokkenrijders, een bende die in de 18e eeuw actief was in Limburg. Los stapje voor stapje de puzzel op en kom zo steeds dichter bij de sleutel. Werk samen en vul elkaar aan, want een goede samenwerking is een vereiste om binnen de tijd te ontsnappen! Onze escape room in Limburg is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje. Natuurlijk is onze escape room in Limburg ook leuk voor de familiedag! Willen jullie meer informatie of reserveren voor de escape room in Limburg? Bel 0774771247 of mail naar info@parkhoevedemiddelt.nl.

Escape Room Kessel

Altijd al eens een escape room willen doen met vrienden of familie? Kom dan een keertje langs in Kessel voor een van de leukste spellen ooit! Probeer in anderhalf uur tijd te ontsnappen uit een kamer en zet de snelste tijd neer. Lukt het jullie om uit onze escape room in Kessel te ontsnappen? Willen jullie meer informatie over onze escape room in Kessel? Bel of mail ons gerust!

Wat is een escaperoom?

Een Escaperoom is een ruimte waaruit je in 90 minuten moet zien te ontsnappen. Door de tijdsdruk en de bijzondere omgeving is het een intense ervaring waarover jullie nog lang zullen napraten. Hoe je ontsnapt? Door het oplossen van raadsels en het maken van puzzels. Door informatie te vinden die je aantreft in de escaperoom. De ontsnapping is een samenwerking met alle groepsleden. Iedereen in de groep draagt bij in het vinden van de oplossing en levert een bijdrage aan het succesvol volbrengen van de missie. Voor iedereen is er iets te doet dat aansluit bij de interesse. In totaal heb je 90 minuten de tijd om het mysterie op te lossen!