uitje voor iedereen

Prijs: Vanaf € 38,50 p.p.
Aantal personen: 10
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: boerengolf, boerenspellen
Eten & drinken:koffie en vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:BBQ all-in (incl. drank) (+ € 30,50)
Vanaf € 38,50 p.p.

Dagje uit voor jong en oud uit met de boerenspellen en boerengolf. Iedereen kan hier aan mee doen! Bovendien is dit een echt uitje voor op de boerderij. Na de ontvangst bij Parkhoeve de Middelt gaan jullie beginnen met een wedstrijd boerengolf. Weer terug bij Parkhoeve de Middelt wacht de boerenlunch. Als iedereen genoeg gegeten heeft, worden de teams voor de boerenspellen gemaakt. Na twee uur vol spelplezier gaan jullie nog gezellig wat drinken op ons boerderijterras.

Voorbeeld dag indeling:
10.00 uur koffie met vlaai
11.00 uur boerengolf
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur boerenspellen
16.00 uur boerderijterras (all-in)
16.30 uur afsluiting

Kinderprijzen: 

  • 4 en 5: € 12,00
  • 6 tm 9: € 24,50
  • 10 tm 12: € 28,00

Uitje met kinderen en ouderen?

Wij krijgen regelmatig de vraag of we ook een activiteit aanbieden die geschikt is voor een familiedag. Dus een groepsuitje voor de kinderen, maar ook voor opa en oma en alle andere familieleden. De Boerenspellen zijn dan heel geschikt. In de spellenwei tegenover het terras staan alle spellen bij elkaar opgesteld. Afwisselend, met een grote variatie aan oud-hollandse spellen en spellen met een boerentintje. Genieten dus van het samen bezig zijn bij de boerenspellen.

Wat zijn er voor boerenspellen?

Te veel om hier allemaal op te noemen. De speelduur van twee uur is zelfs niet altijd toereikend, dus keuze genoeg. Oud-hollandse spellen zijn bijvoorbeeld het hoefijzergooien, ringwerpen, kegelstoten, kat en muisspel, doolhof. De spellen in groot formaat zijn een reuze vier op een rij en sjoelbak, spiraal en mikado. Met het weiband gooien, klompenestafette, koemelken en klomprollen en riekhangen voelt u zich helemaal in uw element op onze boerderij. 

Boerengolf in Limburg

Ook boerengolf Limburg is een activiteit waarvoor wij gasten ontvangen van verschillende leeftijden. Boerengolf is een spannend spel voor kinderen, maar dit geldt net zo goed voor senioren en alle leeftijdsgroepen die daar tussenin zitten. Door een goede mix te maken bij het maken van de teams, bereiken we dat iedereen mee kan doen en iedere slagbeurt meetelt voor de score. 

Gezellig boerderij-uitje

Parkhoeve de Middelt verzorgt met veel plezier jullie dagje uit. Rondom de boerenhoeve zijn groepen actief met boerengolfen en het spelen van de boerenspellen. Op het terras en binnen in de Boerenschuur verzorgen wij jullie hapje en drankje. Leuk dagje uit voor een familiedag, maar ook voor een bedrijfsuitje of vriendendag.