vriendendag


Voor de vriendengroep die graag actief en sportief bezig is, heeft Parkhoeve de Middelt originele activiteiten zoals de boerenspellen, bubble voetbal, boerengolf of handboogschieten. Gezellig op pad met vrienden met de GPS wandeltocht langs de Maas en door de bossen of samen op een tandem stappen voor een fotopuzzeltocht. Misschien is samen toeren op de solex iets voor jullie of toch juist boerenzeskamp, vol teambuilding en actie?

Tal van ideeën voor mannen én vrouwen voor de perfecte vriendendag. Combineer meerdere activiteiten en maak jullie dag compleet met lekker eten en drinken. Organiseer een gezellig en sportief vriendenuitje in Limburg om nooit te vergeten!

Meer weten?

Voor de organisatie van een vriendendag heeft Parkhoeve de Middelt tal van mogelijkheden. Zoeken jullie alleen een middaguitje of een uitje voor de hele dag? Met of zonder lunch en BBQ? Of toch liever een losse activiteit zoals boerengolf of solexverhuur? Informeer op tijd, zodat het groepsuitje dat jullie voorkeur heeft nog vrij is.

Vriendendag organiseren

Een origineel uitje voor vrienden organiseren? Bij Parkhoeve de Middelt heeft u een ruime keuze aan activiteiten speciaal voor vriendengroepen. Met een van onze activiteiten is een onvergetelijke dag met vrienden gegarandeerd! In veel vriendengroepen is een vriendendag een jaarlijks terugkerend moment om naar uit te kijken. Om telkens met iets origineels te komen, valt in de praktijk niet altijd mee. Als jullie voor het eerst een vriendendag organiseren, is niet altijd bekend waar je aan moet denken en waar je moet zijn voor de leukste groepsuitjes. Er zijn veel dingen om rekening mee te houden en bovendien wil je het iedereen naar de zin maken en iets organiseren waar je al je vrienden een plezier mee doet.  Voorwaarde voor een goed georganiseerde vriendendag is dat je het doel, lekker met z’n allen samen zijn, niet uit het oog verliest. Dat is eigenlijk het belangrijkste bij het organiseren van een vriendendag. 

Vriendenuitjes

Met het verstrijken van de tijd, krijgt iedereen een steeds vollere agenda. Iedereen heeft het druk door werk, hobby’s en op enig moment misschien ook de zorg voor kinderen. Door op tijd een datum af te spreken en een vriendenuitje te plannen, houdt iedereen deze dag vrij in zijn of haar agenda. Begin daarom op tijd met het vastleggen van een datum en als jullie er een jaarlijks terugkerende gebeurtenis van willen maken, spreek dan een vaste dag af waarop jullie vriendenuitje plaatsvindt (bijvoorbeeld de eerste zaterdag in oktober of het laatste weekend van mei). Zo creëer je samen een dag waarop je tijd en aandacht voor elkaar hebt en je in alle rust bij elkaar kunt zijn en iedereen los komt van de dagelijkse beslommeringen en hectiek. Samen weer even het gevoel beleven van de jaren dat je elkaar als vrienden vrijwel dagelijks sprak. Belangrijk is om het groepsgebeuren voorop te stellen. Het zou zonde zijn als je een aantal vrienden niet of nauwelijks gezien en gesproken hebt. De bedoeling van een vriendenuitje is toch dat iedereen mee kan doen en erbij kan zijn. Gezellig een uitje plannen met vrienden, maar heb je nog geen idee wat jullie kunnen gaan doen? Parkhoeve de Middelt heeft een heel leuk aanbod voor een vriendenuitje in Limburg. Wat denk je van een actief vriendenuitje met de boerenzeskamp en Bubblevoetbal? Of solex rijden op originele oldtimer solexen voor een mooie solextocht door Limburg? Op onze arrangementen pagina staan alle mogelijkheden: bekijk hier alle groepsuitjes.

Stap eens op de solex

Solexrijden is op dit moment helemaal de trend en een topactiviteit voor een leuke vriendendag. Voor een uitje met vrienden heb je snel een leuke groep bij elkaar en oude tijden herleven als jullie met z’n allen op de solex stappen en wegsnorren door het Limburgse land.  Bij de ontvangst met koffie en vlaai halen jullie herinneringen op. Daarna genieten van een mooie, gevarieerde route langs de Maas, door de bossen en gezellige dorpjes. Onderweg even bijtanken met een drankje op een terras. Na afloop keren jullie terug bij Parkhoeve de Middelt voor een smakelijk afsluiting met het arrangement BBQ met solextocht.

Boerenzeskamp en teambuilding

Op zoek naar een vriendenuitje? Dan zitten jullie goed bij Parkhoeve de Middelt. Tal van activiteiten staan voor jullie klaar van sportief tot relaxed en van uitdagend tot actief. Wie van de mannen is de snelste met flaterprikken en wie trekt er aan het juiste eind bij touwtrekken? Je komt er snel achter als jullie vriendendag bestaat uit het arrangement  bubblevoetbal en boerenzeskamp. Stoere mannen in een overal gaan de strijd aan, waarbij niemand wordt gespaard tijdens de vriendendag. Na alle inspanning worden jullie beloond met een verfrissend drankje op ons gezellige boerderijterras. Het team met de hoogste score wint de Klomptrofee. Kijk voor dit vriendenuitje en alle andere mogelijkheden op het overzicht groepsuitjes.

Uitjes voor mannen

Beleef een super leuk dagje weg met jullie vriendenuitje voor mannen. Ga met z’n allen de uitdaging aan. Bubble voetbal is de nieuwste voetbalvariant waarbij botsen, bumpen en beuken is toegestaan om de tegenstander om te stoten. Ga helemaal los en scoor een fraai doelpunt. Geweldig om te doen maar ook hilarisch om naar te kijken. Parkhoeve de Middelt heeft een eigen speelveld in de weilanden en een gezellig terras voor een welverdiend drankje na afloop van jullie vriendendag.

Vriendendag activiteit

Wat we allemaal nodig hebben, is het hebben van een groep mensen met wie we goed kunnen praten en met wie we plezier kunnen hebben. Een groep vrienden om er samen op uit te trekken en om leuke dingen mee te doen. Sociale activiteiten, waarbij je elkaar steeds beter leert kennen en de vriendschap wordt versterkt. Vriendschap komt van beide kanten en vraagt om tijd en aandacht, maar de beloning is de moeite waard! Iedere week samen met vrienden op stap, sporten en zo af en toe een weekend er op uit trekken naar een leuke bestemming, met of zonder overnachting. Bij Parkhoeve de Middelt is volop te beleven met een groep vrienden. Of jullie nu op zoek zijn naar iets actiefs of puur voor de gezelligheid samen iets willen ondernemen, er is altijd wel een vriendendag activiteit tussen die bij jullie past! Of het gezelschap nu bestaat uit enkel mannen, vrouwen of allebei, voor iedere vriendengroep is er een passend thema te vinden en een vriendendag activiteit die bij jullie past. Van de actieve, maar hilarische Boerendag tot een clinic handboogschieten. Een vriendendag bij Parkhoeve de Middelt is een echte aanrader. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse arrangementen, waardoor je kunt kiezen hoe lang een programma duurt, met een of meerdere activiteiten, met of zonder barbecue, lunch of rondvaart met de Pannenkoekenboot. Zoals mag worden verwacht, is alles tot in de puntjes geregeld bij Parkhoeve de Middelt.

Vriendinnenuitje

Vriendinnenuitje met Boeren High Tea en creatieve activiteit op sfeervolle boerenhoeve in Limburg. Met hartige hapjes & zoete lekkernijen voor een gezellig uitje met vriendinnen. Laat de klusjes die op de planning staan even wachten en leg de uitpuilende agenda aan de kant en geniet van een rustmoment met je vriendinnen. Zonder mailtjes die aandacht vragen, maar wel tijd voor een goed gesprek met de vriendinnen, oud studiegenoten en sportvriendinnen. Onze boerenhoeve in het landelijke buitengebied van Kessel en Baarlo, is een ideale uitvalsbasis voor een  leuk uitje met vriendinnen. Tijdens de Boeren high tea zorgen wij voor lekkere hapjes, terwijl jullie in alle rust kunnen ontspannen. Willen jullie na afloop van de high tea toch ook nog iets actiefs doen? Dan is er genoeg te kiezen. Creatievelingen kunnen zich naar hartelust uitleven tijdens de workshop ‘koeschilderen’ of ‘klompschilderen’. Puzzelen en grappige foto opdrachten komen aan bod tijdens de fotopuzzeltocht door kastelendorp Baarlo. Jullie worden weggestuurd op tandems met een mapje vol foto’s van herkenningspunten. De fotopuzzeltocht geeft het tandem fietsen net dat beetje extra voor een leuk uitje met vriendinnen. De solex is een perfect vervoersmiddel om iets te zien van de landelijke omgeving. De terrasjes onderweg maken dit ook nog eens tot een gezellige activiteit voor een uitje met vriendinnen.