Boerenbakpan


Samen bakken en braden

Wat is er gezelliger dan samen een gerecht bereiden rondom de Boerenbakpan? Bij deze smakelijke afsluiting van jullie uitstapje, heeft u een uitgebreide keuze aan vlees met shoarma en stukjes kipfilet, slavink en biefstuk, hamburger en varkenslapjes. Diverse soorten roerbakgroenten, krielaardappeltjes, ambachtelijke huzarensalade, rauwkostsalades, fruit, sausjes en stokbrood met kruidenboter maken de maaltijd compleet.

Jullie mogen zelf bakken rondom de Boerenbakpan en de drankjes zijn bij het all-in arrangement inbegrepen.

Afsluiten met een toetje? Ook dat is mogelijk, maak dan een keuze uit onze ijskaart met ijscoupes van ambachtelijke boerenijs. De keuze varieert van vruchten ijscoupes tot ijscoupes met notenijs, boerenjongens en nog veel meer.

  • gevarieerd aanbod vlees met shoarma, slavink, biefstuk, hamburger en varkenslapjes
  • assortiment roerbakgroentes
  • krielaardappeltjes
  • ambachtelijke huzarensalade
  • stokbrood en kruidenboter
  • heerlijke rauwkostsalades
  • fruit en diverse sauzen 

Optioneel:

meerprijs t.o.v. BBQ
+ € 3,50 p.p.

Smullen met de Boerenbakpan

Jullie groepsuitje begint bij Parkhoeve de Middelt met een ontvangst met koffie en Limburgse vlaai en met voor de kinderen chips en ranja. Na de ontvangst gaan jullie samen iets doen. De activiteit bepalen jullie zelf en de keuze is groot. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor boerengolf, boerenspellen of de boerenzeskamp, een tandem- of solextocht en creatief koeschilderen. Op het terras worden jullie na afloop van de activiteit ontvangen voor een gezellig drankje, waarna de boerenbakpan klaarstaat en jullie kunnen gaan eten. Bij minder weer, gaan jullie aan tafel in de boerenschuur. Bij de boerenbakpan is een drankarrangement inbegrepen, met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. De boerenbakpan is te reserveren in combinatie met een middagprogramma of als afsluiting van een compleet dagje uit. Ook aan de kleine gasten is gedacht, want voor hen hebben wij een speciaal kindermenu.  

Groepsuitje met de Boerenbakpan

Op zoek naar een leuk en compleet verzorgd groepsuitje? Bij Parkhoeve de Middelt genieten jullie van een onbezorgd dagje uit, zonder heen en weer gereis naar verschillende locaties. Alles op één locatie, met leuke groepsactiviteiten, eten en drinken in een mooie ambiance. Teambuilding of gezellig samen bezig zijn, gecombineerd met een gezellige avondje uit. Lekker eten van goede kwaliteit en alles mooi opgesteld in buffetvorm terwijl u gezellig bij elkaar bent op een mooie boerenhoeve. Meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk dan het arrangementenoverzicht of bel direct naar  077-4771247.