Recensies

Beoordeling

* * * * *

Reviews

Facebook 4,7 (5) 50
Google reviews 4,3 (5) 259
Tripadvisor 4,5 (5) 35
Dagje weg 9,3(10) 10

Beste terras van Limburg

Parkhoeve de Middelt is genomineerd voor de verkiezing van ‘Het beste terras van Limburg 2019’. Uit meer dan 1200 nominaties voor de uitverkiezing zijn 20 terrassen in Limburg genomineerd door lezers van Dagblad de Limburger. We werden aangenaam verrast door de behaalde finaleplaats, waarna we zijn verkozen tot 7e beste terras in Limburg en in regio Midden Limburg behaalden we zelfs de 2e plaats! ! Een geweldige opsteker voor het team van Parkhoeve de Middelt! 

Parkhoeve de Middelt

Van harte welkom op de website van Parkhoeve de Middelt. Wij zijn Marcel en Gerrie Mertens, trotse eigenaars van Parkhoeve de Middelt. Al vanaf 2004 verzorgen we groepsuitjes. Onze gasten komen vanuit heel Nederland voor een dagje uit in Limburg. In het landelijke Maasdal tussen de maasdorpen Baarlo en Kessel ligt Parkhoeve de Middelt, een boerenhoeve van bijna 200 jaar oud. Parkhoeve de Middelt heeft sfeervolle zalen en op het terras ontvangen we onze gasten voor een hapje en drankje. En dat alles op een mooie toeristische locatie in Limburg met een prachtige ligging langs de Maas. Wij zijn enthousiast over het mooie en afwisselende landschap waarin we mogen wonen en werken. Dit willen we graag delen door andere mensen te laten meegenieten en onze gasten een mooie dag te laten beleven in dit prachtige gebied in Limburg.

Dagje uit organiseren

Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een dagje uit en daarom hebben wij al onze ideeën en tips op een rijtje gezet en daar passende arrangementen van gemaakt. De activiteiten waaruit kan worden gekozen variëren van actief en sportief tot creatief, zodat iedereen wel een activiteit naar keuze vindt. De arrangementen kun je direct bekijken (menu Arrangementen), waarbij overzichtelijk wordt vermeld wat het programma inhoudt en wat de kosten zijn. Staat jullie programma idee er niet tussen? Geen probleem, want we denken we graag met jullie mee. Wij hopen jullie binnenkort te mogen begroeten!

Marcel en Gerrie Mertens van Parkhoeve de Middelt

Brandrode runderen

Net als in vroegere tijden, lopen weer Brandrode runderen rondom onze  boerenhoeve, grazend in de weilanden van het Maasdal. Brandrode runderen zijn koeien van het 'Maas, Rijn en IJsselvallei-ras'. De runderen leven op natuurlijke wijze buiten. De dieren lopen vrij rond in de weilanden, maar bij koude periodes kunnen ze ook naar binnen. De vacht van de Brandrode runderen is egaal diep donkerrood of bruinrood van kleur met witte aftekeningen en aan de kop en de poten, neigt de kleur naar zwartachtig rood. Vanwege deze geblakerde kleur is de naam “brandrood” ontstaan. Brandrode runderen zijn rustige en vriendelijke dieren voor elkaar en voor de mensen. Een zeldzaam, vriendelijk en authentiek ras dat thuishoort in deze streek.