boerenspellen

Prijs: Vanaf € 23,50 p.p.
Aantal personen: 10
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: boerenspellen
Eten & drinken:koffie en vlaai, drankarrangement
Uit te breiden met:boerenijs (+ € 5,50)
Vanaf € 23,50 p.p.

Gezellig middagje waar iedereen aan mee kan doen en plezier heeft. Bij Parkhoeve de Middelt worden jullie ontvangen met vlaai en koffie en voor de kinderen hebben we ranja met chips. In de spellenwei staan alle spellen klaar en na de uitleg gaan jullie daarmee aan de slag. Na twee uur speelplezier verwachten wij jullie weer op het terras en vragen op wat jullie willen drinken. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met vlaai
14.30 uur boerenspellen
16.30 uur boerderijterras (drank all-in)
17.00 uur afsluiting

Kinderprijzen: 

  • 4 en 5: € 8,25
  • 6 t/m 11: € 15,00

Boerenspellen

Een leuke activiteit voor jong en oud is de boerenspellen, waaraan iedereen kan deelnemen. Variërend van riekhangen tot koe-melken, van zaklopen tot melkbus gooien, kortom voor ieder wat wils. We hebben een groot aantal spellen waarbij je niet alleen met elkaar speelt, maar ook tegen elkaar!  Zeer geschikt voor een familiedag of vriendenuitje.  

Een actief dagje uit in Limburg

De boerenspellen zijn een echte aanrader voor groepen met kinderen. Natuurlijk is jullie dag niet compleet zonder koffie en vlaai en een gezellige afsluiting op het boerderijterras, dus daar wordt voor gezorgd! Natuurlijk is de dag ook uit te breiden met een barbecue of met onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een rondvaart over de Maas (arrangement Pannenkoekenboot en boerenspellen). Al met al een bieden wij jullie een zeer geslaagd en actief dagje uit in Limburg.