boerenspellen

Prijs: Vanaf € 28,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 10 personen
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: boerenspellen
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, terras
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 28,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Gezellig middagje waar iedereen aan mee kan doen en plezier heeft. Bij Parkhoeve de Middelt worden jullie ontvangen met vlaai en koffie en voor de kinderen hebben we ranja met chips. In de spellenwei staan alle spellen klaar en na de uitleg gaan jullie daarmee aan de slag. Na twee uur speelplezier verwachten wij jullie weer op het terras en vragen op wat jullie willen drinken. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met cake
14.00 uur boerenspellen
16.00 uur terras (incl. drankje)
16.30 uur afsluiting

Kinderprijzen: 

  • 4 en 5: € 13,00
  • 6 t/m 11: € 20,00

Terras na activiteit:

  • Inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier.

Spellen voor iedereen

Het uitje met de Boerenspellen is nu typisch een uitje waar iedereen aan mee kan doen! Er staan meer dan 20  spellen opgesteld en bij de start loopt een van ons met jullie mee om kort uit te leggen wat de bedoeling is en daarna gaan jullie in groepjes de verschillende spellen spelen. Overal ligt een duidelijke speluitleg bij en op de scorelijst worden de scores bijgehouden. Een aantal spellen speel je tegen een ander team, zodat een leuke competitie ontstaat. De spellen staan op korte afstand van elkaar opgesteld in de spellenwei, zodat ook degenen die slecht ter been zijn mee kunnen doen. De spellen zijn laagdrempelig en gezellig voor jong en oud! 

Boerenspellen

Een leuke activiteit voor jong en oud is de boerenspellen, waaraan iedereen kan deelnemen. Variërend van riekhangen tot koe-melken, van zaklopen tot melkbus gooien, kortom voor ieder wat wils. We hebben een groot aantal spellen waarbij je niet alleen met elkaar speelt, maar ook tegen elkaar!  Zeer geschikt voor een familiedag of vriendenuitje.  

Een actief dagje uit in Limburg

De boerenspellen zijn een echte aanrader voor groepen met kinderen. Natuurlijk is jullie dag niet compleet zonder koffie en vlaai en een gezellige afsluiting op het boerderijterras, dus daar wordt voor gezorgd! Natuurlijk is de dag ook uit te breiden met een barbecue of met onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een rondvaart over de Maas (arrangement Pannenkoekenboot en boerenspellen). Al met al een bieden wij jullie een zeer geslaagd en actief dagje uit in Limburg.