bubble voetbal


Ben je op zoek naar een trendy activiteit met vrienden? Origineel voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje, of teamuitje? Dan is bubble voetbal iets voor jou! Botsen, rollen en je tegenstander ombeuken, zonder daar iets van te voelen! Beuk al je tegenstanders om en probeer te scoren bij het andere team. Niet alleen geweldig om te doen, maar ook hilarisch om naar te kijken. Na afloop van het bubble voetbal nog gezellig borrelen op het terras en je uitje is voor honderd procent geslaagd!

Dit hilarische spel afkomstig uit Scandinavië, is de nieuwste rage voor iedereen die wel tegen een stootje kan. Kruip in een bubble en beleef het voetbal op een nieuwe manier. Legaal je tegenstanders omver duwen zonder rode kaart als gevolg en vervolgens ook nog eens scoren? Dit spel móet je gespeeld hebben!

Los te boeken vanaf
€ 23,50 p.p.
Al een arrangement met bubble voetbal vanaf
€ 31,50 p.p.

Wat heb je nodig voor Bubble voetbal? Gemakkelijke (sport)kleding, omdat je sportief bezig bent. Kleed je niet te warm aan, want het is een intensief spel en je zit ingepakt in een bubble. Tijdens de wissel is het handig om een trui of traningsvest bij te hebben om niet af te koelen. Sport- of voetbalschoenen zijn prima, zolang de voetbalschoenen maar geen stalen noppen hebben. Wie kan meedoen? We hebben bubbles voor volwassenen, maar ook kleine bubbles. Een scheidsrechter begeleidt het spel en geeft vooraf een uitleg. Bubblevoetbal is behoorlijk intensief en om de tien minuten wordt gewisseld zodat je tijd hebt om op adem te komen. Tijdens de wissel kun je lachen om de capriolen van je vrienden. Twee goals, een mooi en groot speelveld, een voetbal, een scheidsrechter en het fluitsignaal voor de start klinkt. 

Inbegrepen:

spelbegeleiding, wedstrijdveld

Het spel is begonnen! 

Bubble voetbal wordt gespeeld in een plastic bal gevuld met lucht, die je beschermt tegen alle stoten. Als na een korte uitleg de teams zijn gemaakt, kruipen de teamspelers ieder in een bubble. De teams gaan bij hun eigen goal staan, de bal wordt in het midden gelegd, de scheidsrechter fluit en het spel is begonnen! Ren zo hard als je kan naar de bal en beuk ondertussen al je tegenstanders omver. Ren naar het doel en scoor! 

Bubble voetbal, bier en bitterballen

Wat natuurlijk niet mag ontbreken bij bubble voetbal, is een glas bier en bitterballen! Nadat de strijd is gestreden en er een winnend team bekend is, kunnen jullie lekker gaan borrelen op ons terras. Terwijl jullie uitrusten en nog even nagenieten van het hilarische spel zorgen wij voor wat te drinken en te snacken.

Kun jij wel tegen een stootje?

Ben je de standaard activiteiten als karten, paintballen en lasergamen zat en ben je op zoek naar een échte uitdaging? Wil je een onvergetelijke en hilarische dag beleven? Dan is bubble voetbal de perfecte activiteit! Stap in een bubble en beuk al je tegenstanders omver, zonder strafschop tot gevolg. Bubble voetbal is het ideale spel voor een vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Beleef samen de meest hilarische momenten die jullie zeker niet snel zullen vergeten!

Kinderfeestje met bubble voetbal  

Maak je kinderfeestje onvergetelijk met het leukste spel van dit moment! Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan en kom erachter wie als beste de anderen kan ombeuken. Samen voetballen, botsen en lachen, dat zijn de ingrediënten voor het ideale kinderfeestje! Speciaal voor de kinderen heeft Parkhoeve de Middelt ook kinderbubbles. Kleiner van formaat en geschikt voor kinderen. Ben je bijna jarig en lijkt kinder bubble voetbal je super vet om samen met je vriendjes te spelen? Dan is een kinderfeestje met bubblevoetbal zeker wat voor jou!

Loltrappen 

Heb jij ook wel een van die momenten dat je niet meer weet hoe je lol moet maken? Soms lijkt het zo lang geleden dat je echt in een deuk hebt gelegen. Het is vrijwel onmogelijk om niet in de lach te schieten als je de capriolen ziet die worden uitgehaald om te winnen bij bubble voetbal. Alles wordt gedaan om te voorkomen dat het andere team een goal maakt. Daarbij is alles geoorloofd. En waarom ook niet? Iedereen draagt een plastic bubble en zit dus in een bal. Aangezien een bal rond is, rol je lekker door als je wordt omgeduwd. De landing is zacht, want de bubble zorgt er voor dat je wordt opgevangen. Reden genoeg om heerlijk te botsen en rollen tijdens deze doldwaze groepsactiviteit Limburg

Meer weten over Bubble voetbal?

Lijkt het je leuk om bubble voetbal te spelen met een vrijgezellenfeest, vrienden- of bedrijfsuitje om samen de meest grappige momenten te beleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden je een mooie locatie aan om na afloop nog lekker wat te drinken en na te praten over het bubble voetbal. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om aansluitend op het bubble voetbal gezellig te barbecueën met het arrangement BBQ met bubblevoetbal. Wil je meer weten over bubble voetbal Limburg of de barbecue, kijk dan op ons overzicht met alle groepsuitjes voor alle informatie.