kerstborrel


De winter komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse kerstborrel! Samen met collega’s genieten van de kerstsfeer op een bijzondere locatie? Maak jullie kerstborrel dit jaar onvergetelijk op onze sfeervolle hoeve in Limburg! 

Een kerstborrel vol warmte en gezelligheid vier je bij Parkhoeve de Middelt. De boerenhoeve is een bijzondere en sfeervolle locatie met zalen passend voor ieder gezelschap, voor een intieme en kleine borrel, maar ook voor grote bijeenkomsten. Voor de kersthapjes en drankjes wordt natuurlijk gezorgd, zo kunt u kiezen voor lekkere hapjes tussendoor of een heerlijk buffet. Parkhoeve de Middelt is ideaal gelegen tussen Venlo en Roermond en beschikt over een ruime parkeerplaats. Wij denken graag mee over een passend programma voor een succesvolle kerstborrel!

Meer weten?

Parkhoeve de Middelt heeft verschillende zalen die geheel in kerstsfeer zijn, waar we zowel grote gezelschappen als ook kleine groepen kunnen ontvangen. Voor eten en drinken kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Ontvang de gasten met een glaasje Glühwein, lekkere hapjes tussendoor of een heerlijk buffet. Verder zijn alle benodigde presentiemiddelen aanwezig en kunnen de kerstpakketten voor de collega's worden uitgereikt. Tot slot beschikt de hoeve over een ruime parkeerplaats en zijn we makkelijk te bereiken vanuit Venlo en Roermond. Wij denken graag met u mee over een passend programma voor jullie ideale kerstborrel! 

 

Locatie in Noord-Limburg voor een kerstborrel

Heeft u al nagedacht over een kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst? De feestdagen zijn bij uitstek het moment om een borrel of feest voor u en uw collega’s en medewerkers te organiseren. Omdat u het waarschijnlijk al druk genoeg heeft, nemen wij de organisatie hiervan graag voor u uit handen! Onze oude boerenhoeve in Limburg is omgetoverd tot een sfeervolle locatie voor gezellige feesten en partijen. De boerenhoeve is een bijzondere en sfeervolle locatie met zalen passend voor ieder gezelschap. Met zalen voor een intiem en klein gezelschap en ook voor grotere bijeenkomsten in de nostalgische 'Boerenschuur'. De zalen zijn natuurlijk geheel in kerstsfeer gedecoreerd, om zo het ultieme kerstgevoel te creëren. Wilt u meer weten over onze locatie voor de kerstborrel in Limburg? Bel of mail gerust!

Bedrijfsborrel Noord-Limburg

Op zoek naar een mooie locatie voor de jaarlijkse kerstborrel van het bedrijf? Dan bent u bij Parkhoeve de Middelt in Noord-Limburg aan het juiste adres! Wij beschikken over sfeervolle ruimtes, waar we zowel grote als kleinere groepen kunnen ontvangen. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes. De boerenhoeve is gelegen tussen Venlo en Roermond in en beschikt over een ruime parkeerplaats. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ideale kerstborrel, nieuwjaarsborrel of een bedrijfsborrel in Noord-Limburg? Wij denken graag met u mee! Ook voor een bedrijfsuitje zijn er volop mogelijkheden, variërend van creatief schilderen tot een high tea met collega's of snertwandeling in het Limburgse Maasdal.

Kerstborrel Venlo

De wintertijd komt er aan en dat betekent dat de kerstborrel weer voor de deur staat! Een mooi moment om samen met collega’s te genieten van deze mooie tijd in het jaar. Bij Parkhoeve de Middelt in Limburg denken we graag mee om van uw kerstborrel van het bedrijf een succes te maken. Van warme chocolademelk tot Glühwein en van kleine hapjes tot een uitgebreid buffet, alles is mogelijk. Zo vlak voor de kerstdagen wordt het jaar sfeervol afgesloten. Onze boerenhoeve ligt op een kleine afstand van Venlo en Roermond en beschikt over een ruime parkeerplaats. Wilt u meer weten over onze locatie voor de kerstborrel vlakbij Venlo en Roermond? Bel of mail ons gerust!

Kerstfeest met het bedrijf

Het einde van het jaar nadert, dus het is weer tijd voor de kerstborrel van het bedrijf! Een gezellig moment om samen met collega’s te genieten van deze mooie tijd. Willen jullie even helemaal weg van de werkvloer? Kom dan eens naar onze oude boerenhoeve in Limburg om zo je collega’s ook te spreken buiten het bedrijf om. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd en natuurlijk is er ook een microfoon aanwezig voor de speech. Op zoek naar iets actiefs? We hebben verschillende activiteiten, zoals indoor handboogschieten, boerengolf, een snertwandeling, oudhollandse spellen of een spelshow met quiz, om wat actie in jullie kerstborrel te brengen! Wij denken graag mee om jullie kerstborrel van het bedrijf tot een succes te maken!