speuren met GPS

Prijs: Vanaf € 43,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 6 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: boerengolf, GPS tocht
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch, terras
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 43,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Gezellig en sportief dagje uit met boerengolf en een GPS-speurtocht. Jullie worden verwelkomt met een heerlijke kop koffie en cake of Limburgse vlaai. Dan wordt gestart met een wedstrijd boerengolf. Als de strijd gestreden is, staat jullie de boerenlunch te wachten. Hierna is het tijd om de mooie Limburgse omgeving te verkennen met de GPS tocht. Onderweg is de opdracht om vragen te beantwoorden en spellen uit te voeren. Bij terugkomst wordt nog gezellig geborreld worden op het terras. 

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met cake
11.00 uur boerengolf
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur GPS-tocht
16.00 uur terras (incl. 1 drankje)
16.30 uur afsluiting

Kinderprijzen: 

  • 4 en 5: € 14,50
  • 6 tm 11: € 27,50

Terras na activiteit: 

  • Inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier.

Groepsuitje met GPS tocht

Met de GPS in de hand verkennen jullie het gebied van het Maasdal in Limburg. De GPS wijst de weg en onderweg maken jullie de vragen en opdrachten. De GPS tocht start vanaf Parkhoeve de Middelt met een wandeling door de weilanden en brengt jullie langs de Maas. De tocht wordt vervolgd door het open veld en door de bossen. Bij terugkomst van de GPS-tocht worden de antwoorden met het andere team vergeleken.

Boerengolf in de wei

Rondom de boerenhoeve liggen de weilanden waar boerengolf in Limburg wordt gespeeld. De koeien grazen rustig verder, terwijl jullie in opperste concentratie proberen de bal zo ver mogelijk te slaan. Eenmaal aangekomen bij de hole, is het belangrijk dat de bal in de hole wordt geput. Welk team behaald het minst aantal slagen? En wint bij het Boerengolf. 

Samen er op uit

Eindelijk is het dan zo ver, jullie trekken er met z'n allen een gezellig dagje op uit. Parkhoeve de Middelt ontvangt al ruim tien jaar groepen voor een gezellig groepsuitje op de boerderij. De GPS tocht in combinatie met boerengolf en met tussendoor een boerenlunch zijn leuk voor allerlei soorten groepsuitjes. Van familiedag tot bedrijfsuitje of vriendendag. Laagdrempelig en gezellig om samen te doen. Meer informatie? Bel ons (077-4771247) of stuur een contactformulier.