bubblevoetbal & handboogschieten

Prijs: Vanaf € 57,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 8 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: handboogschieten, bubble voetbal
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:BBQ & drank (+ € 36,85)
Vanaf € 57,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een echte mannendag met handboogschieten en bubble voetbal. Aangekomen bij Parkhoeve de Middelt staat jullie eerst een lekkere kop koffie en een stuk Limburgse vlaai te wachten. Daarna is het tijd voor de eerste activiteit: handboogschieten. Kom er achter wie is de beste schutter van de groep is! Na het handboogschieten gaan jullie heerlijk lunchen, waarna het tijd is voor bubble voetbal! Beuken, vallen, opstaan en scoren, het gebeurt allemaal bij deze hilarische groepsactiviteit. Als afsluiting wordt nog gezellig geborreld op het terras. 

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met vlaai
11.00 uur handboogschieten
12.30 uur boerenlunch
13.30 uur bubble voetbal
15.00 uur terras (incl. drank)
15.30 uur afsluiting

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Bubble voetbal

Kruip in een bubble en beuk al je tegenstanders omver met bubble voetbal! Een hilarische activiteit die je gedaan moet hebben. Beuken, vallen, opstaan en weer doorgaan, op weg naar het doel om te scoren. Niet alleen geweldig om te doen, maar ook komisch om naar te kijken!

Wie is de beste schutter? 

Met deze stoere activiteit worden je vaardigheden als schutter getest. Na een goede uitleg en een oefenrondje, kan de strijd beginnen. Schiet zoveel mogelijk punten bij elkaar en met een beetje geluk schiet je zelfs in de roos! Met een knallende afsluiting wordt uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt. 

Bubblevoetbal combinatie met Archery Attack

Natuurlijk kan Bubblevoetbal ook met een van de andere activiteiten worden gecombineerd. De combinatie met Archery Attack is een top combinatie voor een dagje uit vol actie en teambuilding. Bij Archery Attack schiet je niet op een doelpack, maar op elkaar! In allerlei spelvarianten wordt gespeeld in een veld, waarin je achter schuilpunten ongezien probeert om de tegenstander te raken en uit het veld te schieten. Door de speciale pijlen met stomp uiteinde heb je een topactiviteit te pakken. Ook een trend, is de combinatie van met de Escape room 'de Bokkenrijders'. Werk samen om het mysterie op te lossen. De omgeving verkennen doe je op solexen, waarbij een mooie toerrit wordt gemaakt door het Limburgse land met onderweg gezellige terrasjes. Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.