bubblevoetbal uitje

Prijs: Vanaf € 34,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 8 personen
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: bubble voetbal
Eten & drinken:drankarrangement
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50)
Vanaf € 34,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Bubble voetbal met drank en bitterballen. De sensatie van dit moment is bubble voetbal. Samen met vrienden of collega's voetballen, maar dan in bubbles. Na het bubblevoetbal zorgen wij dat het bier koud staat en dat de bitterballen in het vet liggen. 

Voorbeeld dag indeling:
14.30 uur bubble voetbal
16.00 uur terras: drankje & bitterballen
16.30 uur afsluiting

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Het drankarrangement is met keuze uit frisdrank, koffie en thee en bier, donker bier en alcoholvrij bier.

Bubblevoetbal wedstrijden 

Tussen iedere wedstrijd wordt gewisseld van bubble zodat je tijd hebt om op adem te komen. In toernooivorm worden wedstrijdjes gespeeld van telkens tien minuten. Bubble voetbal is erg intensief doordat je in een bubble zit. Tijdens de wissel kun je lachen om de capriolen van je teamgenoten. Als je weer op adem bent gekomen, ben je al weer aan de beurt. Echte voetballiefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws komen helemaal aan hun trekken. Leuk dus voor een uitje met het voetbalteam of voor een vrijgezellenfeest.

Welke kleding?

In ieder geval gemakkelijk zittende kleren, maar sportkleding is natuurlijk altijd goed. Kleed je niet te warm aan, want je zit ingepakt in een bubble. Tijdens de wissel is het handig om bijvoorbeeld een trui of trainingsvest bij te hebben. Sportschoenen of voetbalschoenen zijn prima, zolang de voetbalschoenen maar geen stalen noppen hebben. De score houden wij bij. De lol maken jullie zelf!

Bubbles, drank en bitterballen

Bubble voetbal is intensief, maar kei-leuk! Tijd dus om op adem te komen op het gezellige terras van Parkhoeve de Middelt. Wij zorgen dat het bier koud staat en de bitterballen in het vet liggen. Zodat het jullie aan niks ontbreekt tijdens jullie groepsuitje met bubble voetbal. Misschien ook een leuk idee, combineer bubble voetbal met solexverhuur! Lekker toeren op een echte oldtimer solex door onze mooie omgeving.