escape room


Probeer samen met je familie, vrienden of collega’s te ontsnappen uit escape room 'de Bokkenrijders' in Limburg! Ga terug in de tijd en stap in het verhaal van de bokkenrijders. Los stap voor stap de puzzel op en kom steeds dichter bij de sleutel. Werk samen en vul elkaar aan, want een goede samenwerking is een vereiste om binnen de tijd te ontsnappen! Lukt het jullie om de code te kraken?

De escape room is een populair spel, waarbij je als groep wordt opgesloten in een ruimte. Door het oplossen van puzzels en opdrachten proberen jullie in anderhalf uur tijd de sleutel te vinden om te ontsnappen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de escape room te combineren met een andere activiteit. Maak jullie uitje compleet met een lekker hapje of drankjel! Benieuwd naar het verhaal van escape room De Bokkenrijders? Scrol dan naar beneden! 

Los te boeken vanaf
€ 17,00 p.p.
Al een arrangement met escape room vanaf
€ 26,00 p.p.

Wat maakt escape room 'de Bokkenrijders' zo uniek?

Anderhalf uur de tijd om te ontsnappen
Voor groepen tot 14 personen 

Escape room voor 5 tot 14 spelers
3 ruimtes in 1 escaperoom
Gezellige horeca en groepsactiviteiten
Ook voor grotere groepen met combi-activiteit
Te combineren met alle activiteiten

Meer info: Escaperoomuitje.nl

Het verhaal 

We nemen jullie mee terug in de tijd. Limburg wordt geteisterd door een duistere dievenbende genaamd ‘de Bokkenrijders'. In het holst van de nacht plunderen ze kerken en boerderijen van rijke boeren. Volgens de volksverhalen zouden ze een pact met de duivel gesloten hebben en ’s nachts op bokken rijden. De mensen zijn doodsbang voor de bokkenrijders, die al hun bezittingen meenemen en burgers afpersen met brandbrieven, waarin staat dat hun boerderijen worden afgebrand als ze weigeren om direct geld te geven.

Zo ook boer Pièrre: een rijke boer die hard werkt voor zijn vrouw en kinderen. Hij hield de dieven al een tijd in de gaten en is daarom halsoverkop met zijn gezin vertrokken. Terecht, want zojuist is er een brandbrief afgeleverd bij zijn boerderij. Jullie staan in zijn verlaten huis en hebben nog maar anderhalf uur de tijd om zo snel mogelijk de boerderij te verlaten, voordat de bokkenrijders komen en alles in brand zullen steken… Lukt het jullie om aan de Bokkenrijders te ontsnappen?

Waarom reserveren? 

Met maar liefst anderhalf uur speeltijd om te ontsnappen I  Voor 5 tot 14 personen  I  Ook voor grotere groepen met combi-activiteit
Escape room 'de Bokkenrijders' bestaat uit maar liefst drie ruimtes I  Horeca met eten en drinken  I  
Combinaties met horeca & groepsactiviteiten

Prijzen voor het spelen van de Escape room 

Voor een speeltijd van maar liefst anderhalf uur vragen wij de volgende prijzen per speelronde:

-  14 personen € 17,00 p.p.
-  13 personen € 17,50 p.p.
-  12 personen € 18,00 p.p.
-  11 personen € 19,00 p.p.
-  10 personen € 19,50 p.p.
-  9  personen € 20,50 p.p.
-  8  personen € 22,50 p.p.
-  7  personen € 23,00 p.p.
-  6  personen € 24,00 p.p.
-  5  personen € 26,50 p.p.

Escape room van anderhalf uur

De meeste escape rooms hebben een speeltijd van één uur. Bij escape room 'de Bokkenrijders' krijgen jullie maar liefst anderhalf uur de tijd om te ontsnappen! Dat betekent meer tijd voor puzzels en meer plezier. Daarnaast bestaat onze escape room niet uit één, maar uit drie verschillende ruimtes en kunnen jullie ook met een grote groep bij ons terecht. Minimaal vier en maximaal veertien personen kunnen per keer in de escape room. Zijn jullie met meer dan 14 personen? Dan kunnen we ervoor zorgen dat er meerdere rondes plaatsvinden in combinatie met andere activiteiten, zoals boerengolf, handboogschieten of een mooie solextocht. We denken graag met jullie mee, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Escape room voor grote groepen

Een leuk uitje met familie, vrienden of collega’s vind je bij Parkhoeve de Middelt in Kessel. Onze escape room is speciaal voor grotere groepen ontworpen, zodat jullie als team het spel kunnen spelen! Werk samen, blijf scherp en probeer in anderhalf uur tijd te ontsnappen uit onze escape room in Limburg. In de escape room kunnen minimaal vijf en maximaal veertien personen. Zijn jullie met meer dan 14 personen? Dan kunnen jullie ook verschillende rondes spelen in combinatie met andere activiteiten, zoals de tandemtocht met fotopuzzeltocht of handboogschieten. We denken graag met jullie mee over een passend programma. Meer weten over onze escape room voor grote groepen? Bel of mail ons voor meer informatie!

Voor wie is de escape room?

Onze escape room is voor iedereen! Test jullie samenwerking in de escape room in Limburg tijdens jullie bedrijfsuitje of teamuitje. Of kom met je vriendengroep langs en probeer binnen de tijd te ontsnappen! Natuurlijk is de escape room in Limburg ook een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest of familiedag! Werk samen, leer van elkaar en vier samen de overwinning!

Compleet dagje uit met eten en drinken

Maak jullie escape room uitje compleet met een lekker drankje en hapje. Op het terras of in één van onze ruimtes kunnen jullie gezellig borrelen en napraten over de escape room ervaring. Natuurlijk kunnen jullie de escape room ook combineren met een andere activiteit voor een compleet groepsuitje. Combineer de Escape room met bijvoorbeeld Archery Attack,  boerengolf, bubble voetbal of een solextocht. Of wat dachten jullie ervan om te starten met een high tea of een heerlijke lunch en af te sluiten met een barbecue? Op de site zijn al verschillende arrangementen te vinden voor een complete escape room ervaring, zoals het BBQ-Escape room arrangement. Natuurlijk zijn er nog veel meer combinaties met de escape room mogelijk. Kortom, wij bieden alles voor een compleet dagje uit in Limburg!

Hoe gaat een escape room in zijn werk?

Jullie worden als groep gezamenlijk opgesloten in een ruimte. Aan jullie de taak om binnen anderhalf uur tijd alle puzzels en opdrachten op te lossen. Een goede samenwerking is van groot belang om uit de escape room te kunnen ontsnappen. Het spel is een leuke manier om met elkaar bezig te zijn en elkaars kwaliteiten te leren kennen. Een echte aanrader dus als jullie op zoek zijn naar een activiteit met teambuilding! Meer weten? Neem eens een kijkje opwww.escaperoomuitje.nl.