kinderfeest


Ben je pas jarig geweest en ben je op zoek naar iets leuks voor je kinderfeestje? Bij ons op de boerderij ben je welkom voor een gezellige middag samen met je vriendjes en vriendinnetjes. 

Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes de wei in voor een leuke wedstrijd boerengolf tussen de koeien. Als afsluiting nog een leuke boerenquiz en natuurlijk een welverdiend boerendiploma! 

Meer weten?

Voor jouw kinderfeestje hebben we iets leuks bedacht! Je kunt kiezen voor een boerengolf kinderfeestje, waarbij je met je vriendjes midden in de wei gaat golfen. En ja, de koeien zijn daar ook! 

Slaan met die klomp!

Zijn jullie niet zo van het beuken en doen jullie liever iets samen als team? Dan is een kinderfeestje boerengolf een echte aanrader! Als eerste krijgen jullie ranja met een zakje chips. Vervolgens gaan jullie het weiland in om tussen de koeien boerengolf te spelen. Wie kan het verste slaan? En wie haalt in het minst aantal slagen hole 10? Echt genieten dus, met een boerderij kinderfeestje!

Kinderfeestje met boerengolf

Nadat er een winnend team bekend is, krijgen jullie een heerlijk boerenijsje met verrassing. Daarna is het tijd om jullie boerenkennis te testen met een echte boerenquiz! Wie weet het meest over dieren en het boerenleven? Daar komen jullie gauw achter! Als laatste krijgt iedereen nog een boerendiploma voor de goede inzet. Lijkt het je super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes boerengolf te spelen tussen de koeien en je boerenkennis te testen met de boerenquiz? Dan is dit de perfecte activiteit voor jouw kinderfeestje in Limburg!  

Kinderfeest organiseren

Ieder jaar opnieuw is het een hele toer om met iets orgineels voor de dag te komen. Een kinderfeest organiseren, het liefst met een activiteit die nieuw is voor de kinderen. Laat je ontzorgen en kom naar de boerderij voor het vieren van het kinderfeestje van uw kind bij Parkhoeve de Middelt. De kinderen genieten volop! Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij. Welk kind maak je daar niet blij mee?