kinderfeest


Ben je pas jarig geweest en ben je op zoek naar iets leuks voor je kinderfeestje? Bij ons op de boerderij ben je welkom voor een gezellige middag samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt kiezen uit twee programma’s, met bubble voetbal of met boerengolf. Bij beide activiteiten wordt natuurlijk gezorgd voor ranja met chips! 

Beuk al je vriendjes om met bubble voetbal, super grappig om te doen en om naar te kijken! Met vooraf een warming-up scoor jij zo een doelpunt! Wil je liever iets anders, dan kun je ook kiezen voor boerengolf. Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes de wei in voor een leuke wedstrijd boerengolf tussen de koeien. Als afsluiting nog een leuke boerenquiz en natuurlijk een welverdiend boerendiploma! 

Meer weten?

Voor jouw kinderfeestje hebben we iets leuks bedacht! Je kunt kiezen voor een boerengolf kinderfeestje, waarbij je met je vriendjes midden in de wei gaat golfen. En ja, de koeien zijn daar ook! Of kies voor een bubblevoetbal kinderfeestje. Zonder koeien, maar wel met hele grote bubbles waar je in stapt. Lekker voetballen en pas op dat je niet omver wordt gestoten!

Kun jij wel tegen een stootje?

Voordat jullie gaan beginnen met het kinderfeestje bubble voetbal, gaan jullie eerst nog een paar andere spelletjes spelen. Er worden twee teams gemaakt, namelijk het blauwe en het rode team. Als eerste gaan jullie zaklopen en koemelken, doe goed je best, want de snelste tijden worden genoteerd. Daarna gaan we dan eindelijk beginnen met bubble voetbal! Bubble voetbal is de nieuwste rage voor iedereen die wel tegen een stootje kan! Ieder team kruipt in een bubble en gaat bij de eigen goal staan, de bal wordt in het midden gelegd, de scheidsrechter fluit en het spel is begonnen! Ren zo hard als je kan naar de bal en beuk ondertussen al je tegenstander omver. Ren naar het doel en scoor!

Kinderfeestje met bubblevoetbal

Na een uur bubble voetballen, beuken en lachen is het tijd om lekker uit te rusten op het terras met een glas ranja en een zakje chips. Nog even kletsen en lachen over de beukacties en goals van de anderen en je kinderfeestje is geslaagd! Lijkt het je wat om een keer al je vriendjes omver te beuken, zonder een rode kaart of strafschop te krijgen? Dan is bubble-voetbal perfect voor jouw kinderfeestje in Limburg!

Slaan met die klomp!

Zijn jullie niet zo van het beuken en doen jullie liever iets samen als team? Dan is een kinderfeestje boerengolf een echte aanrader! Als eerste krijgen jullie ranja met een zakje chips. Vervolgens gaan jullie het weiland in om tussen de koeien boerengolf te spelen. Wie kan het verste slaan? En wie haalt in het minst aantal slagen hole 10? Echt genieten dus, met een boerderij kinderfeestje!

Kinderfeestje met boerengolf

Nadat er een winnend team bekend is, krijgen jullie een heerlijk boerenijsje met verrassing. Daarna is het tijd om jullie boerenkennis te testen met een echte boerenquiz! Wie weet het meest over dieren en het boerenleven? Daar komen jullie gauw achter! Als laatste krijgt iedereen nog een boerendiploma voor de goede inzet. Lijkt het je super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes boerengolf te spelen tussen de koeien en je boerenkennis te testen met de boerenquiz? Dan is dit de perfecte activiteit voor jouw kinderfeestje in Limburg!  

Kinderfeest organiseren

Ieder jaar opnieuw is het een hele toer om met iets orgineels voor de dag te komen. Een kinderfeest organiseren, het liefst met een activiteit die nieuw is voor de kinderen. Laat je ontzorgen en kom naar de boerderij voor het vieren van het kinderfeestje van uw kind bij Parkhoeve de Middelt. De kinderen genieten volop! Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij. Welk kind maak je daar niet blij mee?