BBQ met handboogschieten

Prijs: Vanaf € 52,50 p.p.
Aantal personen: 10
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: handboogschieten
Eten & drinken:koffie en vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe (+ € 5,50)
Vanaf € 52,50 p.p.

Altijd al eens willen leren hoe je moet handboogschieten? Dat kan bij Parkhoeve de Middelt. Onder leiding van een instructeur gaan jullie na de ontvangst met koffie en Limburgse vlaai met pijl en boog aan de slag. Wie raakt de roos? Na al deze inspanning is het tijd voor een gezellig drankje en gaan jullie barbecueën. 

Voorbeeld dag indeling:
14.30 uur koffie met vlaai
15.30 uur handboogschieten
17.00 uur boerderijterras (drank all-in)
17.30 uur BBQ (drank all-in)
20.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle Boerderijterras of in de Boerenschuur ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van het barbecueën, kunt u bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs.

Kinderprijzen: 

  • 6 t/m 11: € 29,50

Actie, gezelligheid met handboogschieten!

Leren hoe handboogschieten in z’n werk gaat is één, maar een leuk dagje uit organiseren is net zo belangrijk. Dit arrangement bevat alle ingrediënten voor een geslaagd groepsuitje. Eten en drinken op het gezellige boerderijterras en binnen in de sfeervolle boerenschuur, waar wij uw drankje en hapje verzorgen. Handboogschieten is leuk om te leren en dat kan nu!

Handboogschieten en barbecueën

Wie is de beste Robin Hood? Nodig de gasten uit en kom er achter tijdens dit leuke groepsuitje. Na een uitleg worden de eerste proefschoten gelost en kan de techniek worden geoefend. De daaropvolgende wedstrijd maakt dat iedereen zich van z'n beste kant laat zien. De groepsactiviteit handboogschieten is eigenlijk geschikt voor iedereen. Je hoeft er niet bij te rennen of je op andere wijze in te spannen. Een leuk groepsuitje dus voor een bedrijfsuitje of familiedag. Omdat de BBQ bij Parkhoeve de Middelt plaatsvindt, hoeven jullie niet ver te gaan en kan alles op één locatie in Limburg plaatsvinden. Wel zo gemakkelijk! En wij verzorgen alles voor jullie.