eten & drinken


In één van de mooiste fiets- en wandelgebieden van Limburg, ligt het terras van Parkhoeve de Middelt. Op de oude binnenplaats van onze historische hoeve (anno 1823) is een ruim terras aanwezig met landelijk uitzicht op de weilanden waar boerengolf en de boerenspellen worden gespeeld. Het terras is een aangenaam rustpunt voor fietsers en wandelaars. Wij serveren Limburgse vlaai, royaal belegde broodjes en ijscoupes van overheerlijk ambachtelijk bereid boerderij-ijs. Parkhoeve de Middelt ligt langs de Maas in een mooi landelijk gebied tussen de maasdorpen Baarlo en Kessel in de gemeente Peel en Maas in Limburg.

Onze top arrangementen


Groepsuitjes Limburg bij Parkhoeve de Middelt

Leuke activiteiten en groepsuitjes voor een familiedag, vriendendag en bedrijfsuitje. Compleet verzorgd met een BBQ of lunch voor groepen van 2 tot 150 personen. Landelijk gelegen langs de Maas in Kessel. Met activiteiten zoals boerengolf, solextochten, een fotopuzzeltocht op tandems, handboogschieten, escaperoom ‘De Bokkenrijders’ (4-12 personen) en boerenspellen voor jong en oud. Op ons gezellige terras serveren we behalve lunchgerechten en vlaai ook ijscoupes van ambachtelijk boerenijs. Alles voor een geslaagd dagje uit!

Boerenschuur

Parkhoeve de Middelt heeft diverse zalen en biedt daardoor vele mogelijkheden. Zo kunnen wij onder andere feesten, partijen en koffietafels voor u verzorgen. Van een intiem feestje, tot een compleet verzorgde feestavond.Vanaf het vroege voorjaar kunt u ook gebruikmaken van ons boerderijterras. Heerlijk met uw gasten in het zonnetje genieten van een boerenlunch, high tea of barbecue. De 'Boerenschuur' bestaat uit drie sfeervolle zalen ingericht in landelijke boerenstijl. In de boerenschuur beschikken wij over ruim 120 zitplaatsen. Onze gasten kunnen hier tijdens hun verblijf bij Parkhoeve de Middelt gezellig een hapje eten en drinken. Bijvoorbeeld voor een brunch met ouderwets lekkere gerechten of voor een Boerenlunch Royaal of all-in barbecue.

Beste terras van Limburg

Parkhoeve de Middelt is genomineerd voor de verkiezing van ‘Het beste terras van Limburg 2019’. Uit meer dan 1200 nominaties voor de uitverkiezing zijn 20 terrassen in Limburg genomineerd door lezers van Dagblad de Limburger. We werden enorm verrast door de behaalde finaleplaats voor beste terras van Limburg en het is een mooi compliment van onze gasten voor het team van Parkhoeve de Middelt. 

Boerderijterras

Op het boerderijterras, gelegen op de binnenplaats van de boerenhoeve (anno 1823) is het gezellig genieten van een drankje en een hapje. Wij serveren koffie met Limburgse vlaai, lunches, all-in barbecues en ijscoupes van romig boerenijs. Kortom alles om uw dagje uit compleet te maken!

Barbecue

Een dagje uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten, daarom kunt u bij Hoeve de Middelt uw dagje uit afsluiten met een goed verzorgde barbecue. De producten worden geleverd door een regionale kwaliteitsslager. De barbecue staat opgesteld op het boerderijterras of in de boerenschuur en kan dus altijd doorgaan, binnen in de Boerenschuur of buiten.

Lunches

In een ongedwongen sfeer geniet u van een smakelijke boerenlunch bestaande uit een kop soep met stokbrood en kruidenboter en twee belegde broodjes met ham en kaas. Voor een uitgebreidere lunch kiest u voor de 'Boerenlunch Royaal' met verse broodjes, een ruim aanbod van beleg, rundvleessalade, soep met stokbrood en kruidenboter, een kroket en dranken. De ‘Boerenlunch Royaal’ serveren wij voor groepen vanaf tien personen. 'Lunch de Middelt' bestaat uit luxe belegde broodjes met gevarieerd beleg. Met keuze  uit broodjes met gevarieerde salades, brie, kaas en luxe vleeswaren. Alle broodjes zijn voorzien van een passende garnituur en vooraf serveren wij een heerlijke kop soep met stokbrood en kruidenboter. 

Boeren high tea

Heb je iets te vieren? Of willen jullie gewoon lekker bijkletsen? Boek dan nu de Boeren high tea! Wat is er fijner dan een warme pot thee met iets lekkers erbij? Gezellig bijpraten met vriendinnen, (schoon)zussen, oud studiegenoten of sportvriendinnen onder het genot van een lekkere kop thee en hapjes. Een afternoon high tea met scones, zoete & hartige lekkernijen en sandwiches. Zalige thee met verschillende smaakjes voor een hartverwarmend uitje met vriendinnen of familie. Een bijzonder adres voor een high tea.

Start uitje met Boerenontbijt

Een dagje uit met vrienden of collega's is een mooi moment om de onderlinge band te verstevigen. Om een groepsuitje goed te beginnen, is het mogelijk om het dagje uit te starten met een boerenontbijt bij Parkhoeve de Middelt. In alle vroegte staat een ontbijtbuffet klaar met heerlijk verse broodjes, jus d'orange, koffie en melk met diverse soorten beleg, vers fruit en eieren met spek. Een heerlijk moment om de dag mee te beginnen voor de start van een groepsuitje in Limburg.

Brunchen

Brunchen op een prachtig gelegen boerenhoeve van bijna 200 jaar oud. Parkhoeve de Middelt heeft een uitnodigende uitstraling met een sfeervol en warm interieur en ligt op een mooie locatie in Limburg, in het maasdal tussen de maasdorpen Kessel en Baarlo. In de oude boerenschuur worden jullie hartelijk ontvangen voor een goedverzorgde brunch met heerlijke warme en koude brunchgerechten. Meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een brunch bij Parkhoeve de Middelt? Informeer naar de mogelijkheden of bel naar 077-477 1247. 

Overnachten in de omgeving

In Baarlo, op korte afstand van Parkhoeve de Middelt, vind je Erfgoedlogies d'Ouffenhoff. Een 17e eeuwse carré boerderij, verbouwd tot een uniek vakantieverblijf met stijlvolle boerderij cottages, groepsaccommodaties en bed & breakfast kamers op een historisch landgoed, voorzien van alle moderne gemakken. Geniet met familie en vrienden in deze prachtige verblijfsaccommodatie en combineer uw verblijf met een groepsuitje bij Parkhoeve de Middelt. Klik hier voor meer informatie.