GPS speurtocht


Voor een verrassende GPS speurtocht bent u bij Parkhoeve de Middelt aan het juiste adres. Gelegen aan de Maas in een groene en bosrijke omgeving is een afwisselende route uitgezet met spel en doe opdrachten waar iedereen actief aan deelneemt. De GPS speurtocht is een aanrader voor ieder groepsuitje, van familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Gezelligheid vanwege de ludieke opdrachten tijdens de mooie wandeling. 

Gezond, actief en sportief. Met een GPS speurtocht door het mooie Noord Limburg komt iedereen tijdens deze groepsactiviteit in beweging. Jong en oud maakt kennis met de ouderwetse speurtocht in een modern jasje. Een GPS speurtocht is een combinatie van allerlei vragen en leuke doe en spelopdrachten tijdens een wandeling met vrienden, collega’s of familie door een groen stukje Limburg. 

Los te boeken vanaf
€ 10,50 p.p.
Al een arrangement met GPS speurtocht vanaf
€ 21,00 p.p.

Voor het vertrek krijgt ieder team de opdrachten mee, een GPS en een knapzak met de benodigde attributen. De wandeling is ca. 6 km. lang. Wat heeft u nodig? Gemakkelijke wandelschoenen en een fijn gezelschap. Voor vertrek leggen wij uit hoe de GPS werkt.

Optioneel:

koffie en vlaai
+ € 6,50 p.p.
ijscoupe
+ € 6,50 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

GPS en spelopdrachten

Avontuurlijke GPS puzzeltocht

De ingrediënten voor een GPS speurtocht zijn een knapzak met alle benodigde attributen, een GPS en een groep met gezellige collega’s of vrienden. De GPS puzzeltocht is onvoorspelbaar en brengt jullie op de mooiste plekjes in onze omgeving. Onderweg lossen jullie samen puzzel- en spelopdrachten op, waarmee door een goede samenwerking punten te verdienen zijn. Iedereen kan veel plezier beleven tijdens de GPS puzzeltocht,  die geschikt is voor kleine en grote groepen. 

GPS speurtocht in de natuur

Tijdens een familie-uitje kan het heerlijk zijn om even samen actief bezig te zijn met een activiteit voor jong en oud. Daarvoor is de GPS speurtocht zeer geschikt. Ga met de hele familie op pad en geniet van de natuur en ontdek de verrassende wandeling met diverse doe- en denkopdrachten onderweg. Lopen langs voorbijvarende boten met een prachtig uitzicht over de Maas en wandelend via landweggetjes en bospaden terug naar het terras van Parkhoeve de Middelt.

Wandelen door het Maasdal

Parkhoeve de Middelt biedt voor jullie groepsuitje een GPS speurtocht met puzzelopdrachten voor iedereen. Denk en doespellen wisselen elkaar af. Het Limburgs  landschap waar jullie doorheen wandelen ligt in het mooie Maasdal tussen Venlo en Roermond. De GPS Speurtocht is een groepsactiviteit met een speels wedstrijdelement en daarom bij uitstek geschikt voor jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Meer info over de GPS Speurtocht

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar onze GPS speurtocht? Informeer naar de mogelijkheden. De GPS speurtocht is een van de activiteiten die Parkhoeve de Middelt aanbiedt en is leuk te combineren met bijvoorbeeld boerengolf (arrangement speuren met GPS), bubblevoetbal (arrangement bubblevoetbal en GPS-tocht) of solex rijden (arrangement solex en GPS-tocht. Bel ons of vraag een brochure aan. Bekijk ons complete aanbod op het arrangementenoverzicht.