klomp schilderen


De aangewezen plek voor een creatieve workshop klomp schilderen is natuurlijk op de boerderij! Op het platteland in hartje Limburg ligt Parkhoeve de Middelt. Een mooie boerenhoeve in een landelijke omgeving. Ga samen aan de slag met verf en kwast en pimp een klomp helemaal naar eigen smaak. Op zoek naar een gezellig vriendinnenuitje? Kom dan klomp schilderen op de boerderij en ga naar huis met een mooie gedecoreerde klomp!

Iedereen kan gezellig meedoen aan de workshop klomp schilderen. In onze boerenhoeve staan alle materialen voor jullie klaar en na een kopje koffie met Limburgse vlaai gaan jullie creatief aan de slag tijdens het klomp schilderen. Na afloop, wordt nog gezellig nagebabbeld op het boerenterras.

 

Vooraf wordt de keuze voor het te verven object doorgegeven, een koe of een paar houten klompjes. Alle benodigde materialen voor de schilderworkshop staan klaar, zoals verf, kwasten en voorbeelden. Afhankelijk van het weer, vindt de workshop buiten of binnen plaats. Na het drogen worden de kunstwerken afgewerkt voor een mooie glans. De workshop wordt gegeven vanaf tien deelnemers. De arrangementsprijzen gelden voor een te schilderen koe. Meerprijs € 1,50 als gekozen wordt voor het schilderen van een paar sierklompen.

Optioneel:

klomp schilderen
+ € 2,50 p.p.

Klomp schilderen in boerenstijl

Kom voor een vrijgezellenfeest of  een vriendinnenuitje eens met iets nieuws! Nodig een groep meiden uit die vooral willen bijkletsen en beleef een leuke, creatieve en laagdrempelige middag klomp schilderen. Nog een voordeel, iedereen kan meedoen met klomp schilderen. In onze boerenhoeve staan alle materialen voor jullie klaar en na een kopje koffie met Limburgse vlaai gaan jullie relaxed aan de slag tijdens het klomp schilderen. Na afloop, genieten jullie op het terras nog van een drankje.

Groepsactiviteit 'Koe schilderen'

Geïnspireerd door de vele koeien, die jullie onderweg vast zijn tegengekomen in de mooie, groene omgeving van Parkhoeve de Middelt, maken jullie je eigen kunstkoe tijdens de workshop koe schilderen. Leef je uit met kwast en verf  en ga na afloop naar huis met een kunstzinnige koe. Als aandenken aan een gezellig vrijgezellenfeest met de vrouwen of aan jullie vriendinnenuitje. Deze creatieve workshop is mogelijk vanaf tien personen. 

Wat is nog meer mogelijk?

Of je nu op pad gaat voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenweekend, Parkhoeve de Middelt biedt een ruime  keuze aan activiteiten, sportief en  recreatief, maar ook creatief.  Onze workshop klomp schilderen of koeschilderen is een aanrader! Sluit het uitstapje af met een gezellige all-in barbecue of met een rondvaart op de Pannenkoekenboot. Ook een daguitje is mogelijk. Combineer dan het koe schilderen met een GPS-tocht, boerengolf of een tandemtocht.

Creatieve workshop

Gezellig een dagje weg en toch lekker bezig zijn, dan is koe schilderen een leuke uitdaging. Laat je creativiteit spreken, want niets moet, alles mag. Op het platteland in Limburg ligt in het Maasdal onze boerenhoeve, waar we groepen ontvangen voor een workshop koe schilderen of klomp schilderen. De keuze is aan jullie. Tussendoor is er alle tijd om gezellig bij te praten en elkaars kunstwerken te bewonderen. Dat maakt dat deze groepsactiviteit vaak wordt georganiseerd voor een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest.

Wilt u reserveren of meer informatie?

Willen jullie een workshop klomp schilderen of koe schilderen organiseren? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Parkhoeve de Middelt. Wij regelen alles voor je. Vraag een brochure aan of bel voor meer informatie.  Klomp schilderen combineren met een van onze andere activiteiten? Kijk dan op het arrangementenoverzicht.