boerengolf uitje

Prijs: Vanaf € 21,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 4 personen
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: boerengolf
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, terras
Uit te breiden met:ijscoupe v.a (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 21,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Boerengolf is genieten! Buiten in de wei en tussen de koeien wordt boerengolf gespeeld. Bij dit middaguitje starten we met een ontvangst met koffie en vlaai, waarna we van start gaan met boerengolf. De teams worden gemaakt, de materialen uitgedeeld en dan gaan jullie 'slaan met die klomp'! Op het terras is het heerlijk bijkomen van alle inspanning onder het genot van een drankje. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met cake
14.00 uur Boerengolf
16.00 uur Terras (incl. 1 drankje)
16.30 uur Afsluiting

Activiteiten tijdens dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

ijscoupe v.a
+ € 7,50 p.p.
vlaai ipv cake
+ € 3,00 p.p.

Kinderprijzen 

  • 4 en 5 jaar: € 9,50
  • 6 t/m 11 jaar: € 18,50

Terras na activiteit: 

  • Inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier.

Limburgs boerderij-uitje

Boerengolfen is een ideaal groepsuitje op de boerderij voor een familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitje in het mooie Limburg. Met schitterend uitzicht op de Maas, in het Maasdal, ligt de boerengolfbaan van Boerengolf Limburg. Teambuilding tussen de koeien voor jong en oud! Omzeil allerlei hindernissen op de boerengolfbaan en geniet in een mooie omgeving van elkaars sportieve kunsten onder toeziend oog van de koeien. 

Zijn er spelregels?

Heerlijk buiten lopen in het Maasdal, kennismaken met onze koeien en genieten van het boerengolfspel. Probeer de bal met een klompclub in zo weinig mogelijk slagen in tien holes te slaan. Ieder team bestaat uit maximaal vijf personen, zodat iedereen genoeg aan de beurt komt. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams gemaakt. Na afloop is duidelijk welk team het allerbeste resultaat heeft neergezet en de winnaar is van deze boerengolfwedstrijd.

Boerengolf in Limburg

Zoeken jullie een gezellig uitje waar iedereen aan mee kan doen? Denk dan eens aan Boerengolf! Of je nu sportief bent, jong of oud, iedereen kan mee doen aan dit gezelschapsspel. Ieder team probeert de andere teams te verslaan door het neerzetten van een zo goed mogelijke score. Het team dat het minst aantal slagen nodig heeft om de bal in tien holes te slaan, is de eindwinnaar.