high tea uitje

Prijs: Vanaf € 40,00 p.p.
Aantal personen: 15
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: tandemtocht
Eten & drinken:high tea
Uit te breiden met:Boerengolf (+ € 11,50)
Vanaf € 40,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Gezellig bijpraten met vriendinnen aan een tafel vol met lekkere hapjes en een zalige kop thee, feestelijk gepresenteerd in boerenstijl. Parkhoeve de Middelt is een bijzonder adres voor een high tea. Naast zoete lekkernijen worden er natuurlijk ook hartige hapjes geserveerd bij de boeren high tea, zoals scones, sandwiches en nog veel meer lekkers. Dan is het tijd voor wat meer actie en stappen jullie op de tandem voor een fietstocht.

Voorbeeld dag indeling:
12.00 uur boeren high tea
14.30 uur tandem fietstocht
17.00 uur afsluiting

Dit arrangement is uit te breiden met:

+ € 11,50 p.p.
  • kopje soep van het seizoen
  • hartige hapjes
    met o.a. sandwiches, wraps, mini broodjes
  • zoete lekkernijen
    met o.a. scones met jam en clotted cream
    petit fours, macarons, brownies en bonbons
  • onbeperkt thee en koffie

Vriendinnenuitje met Boeren high tea

Gezellig bijpraten met vriendinnen aan een tafel vol met lekkere hapjes en een zalige kop thee, feestelijk gepresenteerd in boerenstijl. Parkhoeve de Middelt is een bijzonder adres voor een high tea. Naast zoete lekkernijen worden er natuurlijk ook hartige hapjes geserveerd bij de boeren high tea, zoals scones, sandwiches en nog veel meer lekkers. Bij mooi weer wordt de high tea geserveerd op het landelijke terras. Is het weer wat frisser, geen nood, want dan zitten jullie knus binnen in de sfeervolle ‘Boerenschuur’. Onze boerenhoeve in het landelijke buitengebied van Kessel en Baarlo, is een ideale uitvalsbasis voor een leuk uitje met vriendinnen. Tijdens de Boeren high tea zorgen wij voor lekkere hapjes en versnaperingen. Creatievelingen kunnen zich naar hartelust uitleven tijdens de workshop ‘koeschilderen’. Willen jullie na afloop van de high tea nog iets actiefs gaan doen tijdens het vriendinnenuitje? De solex is een geschikt vervoersmiddel om iets te zien van de omgeving van Parkhoeve de Middelt. Met de terrasjes onderweg is dit ook nog eens tot een gezellige activiteit voor een uitje met vriendinnen. De high tea kan ook met een van onze andere groepsactiviteiten worden gecombineerd. Informeer naar de mogelijkheden.

Fotopuzzeltocht op de tandem

Ludieke foto opdrachten en vragen komen aan bod tijdens de fotopuzzeltocht door kastelendorp Baarlo. Jullie worden weggestuurd op tandems met een fotomapje vol herkenningspunten. De fotopuzzeltocht geeft tandemfietsen net dat beetje extra voor een leuk uitje met vriendinnen. Als jullie kiezen voor een gewone fietstocht zonder foto opdrachten kan dat natuurlijk ook. We hebben diverse mooie fietsroutes klaarliggen van verschillende afstanden. De routes zijn stuk voor stuk de moeite waard om te fietsen. 

High tea uitje in Limburg

Op zoek naar een leuk adresje in Limburg voor een high tea? Op deze boerenhoeve van bijna 200 jaar oud, worden jullie hartelijk ontvangen voor een complete high tea. Pure verwennerij, met lekker hapjes en lekkernijen die sfeervol worden gepresenteerd. Bij mooi weer serveren we de high tea op het boerderijterras. Is het weer frisser, geen nood, want dan zitten jullie knus binnen in 'de Boerenschuur'. De high tea duurt 2,5 uur en er is keuze uit allerlei soorten thee. Bij de start van de high tea, wordt een kopje soep geserveerd van het seizoen. 

Meer weten?

Als jullie geïnteresseerd zijn en meer willen weten over dit leuke high tea uitje, neem dan contact met ons op en informeer naar de beschikbaarheid. Bellen kan naar 077-4771247 of via het contacformulier op deze site.