vriendinnenuitje

Prijs: Vanaf € 45,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 15 personen
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: koe schilderen
Eten & drinken:high tea
Uit te breiden met:boerengolf (+ € 11,50)
Vanaf € 45,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een high tea is echt een feestje, met een tafel vol met lekkers en goed gezelschap op een sfeervolle locatie. Wat wil je nog meer? De finishing touch vormt de workshop koe of klompjes schilderen, een gezellige creatieve activiteit. Iedereen krijgt zo ook een uniek aandenken mee aan het vriendinnenuitje. De high tea serveren we met zoete en hartige lekkernijen, waarbij de scones en sandwiches natuurlijk niet ontbreken.

Zijn jullie met minder dan 15 personen? Het uitje koeschilderen kan al vanaf 6 personen worden gecombineerd met Lunch de Middelt! Smakelijk lunchen met luxe belegde broodjes.

Voorbeeld dag indeling:
12:00 uur boeren high tea
14.30 uur koeschilderen
16.30 uur afsluiting

Dit arrangement is uit te breiden met:

boerengolf
+ € 11,50 p.p.
  • kopje soep van het seizoen
  • hartige hapjes
    met o.a. sandwiches, wraps, mini broodjes
  • zoete lekkernijen
    met o.a. scones met jam en clotted cream
    petit fours, macarons, brownies en bonbons
  • onbeperkt thee en koffie

Uitje met vriendinnen

In de drukte van het dagelijkse bestaan is het fijn om zo nu en dan tijd voor elkaar vrij te maken. Leg de uitpuilende agenda vol werkafspraken eens aan de kant en laat de klusjes die op de planning staan even wachten en geniet van een rustmoment met elkaar. Geen inkomende telefoontjes en mailtjes die aandacht vragen, maar tijd voor een goed gesprek. Onze boerenhoeve in het landelijke buitengebied van Kessel en Baarlo, is een ideale uitvalsbasis voor een  leuk uitje met vriendinnen. Tijdens de Boeren high tea zorgen wij voor lekkere hapjes en versnaperingen, terwijl jullie in alle rust kunnen ontspannen.

High tea met activiteit

Willen jullie na afloop van de high tea toch ook nog iets actiefs doen? Voor een high tea uitje is er genoeg te kiezen. Creatievelingen kunnen zich naar hartelust uitleven tijdens de workshop ‘koeschilderen’ of ‘klompschilderen’. Puzzelen en grappige foto opdrachten komen aan bod tijdens de fotopuzzeltocht door kastelendorp Baarlo. Jullie worden weggestuurd op tandems met een mapje vol foto’s van herkenningspunten. De fotopuzzeltocht geeft het tandem fietsen net dat beetje extra voor een leuk uitje met vriendinnen. De solex is een perfect vervoersmiddel om iets te zien van de landelijke omgeving. De terrasjes onderweg maken dit ook nog eens tot een gezellige activiteit voor een uitje met vriendinnen. De high tea kan ook met een van onze andere groepsactiviteiten worden gecombineerd. Informeer naar de mogelijkheden.

Boeren high tea

De boeren high tea is pure verwennerij. De Engelse high tea op z'n boers, met een gezellig theeservies in boerenstijl en hapjes van het boerenland. Gezellig bijkletsen in een gemoedelijke en nostalgische sfeer op een mooie locatie op het platteland in Limburg. Onbeperkt genieten van ons overheerlijke thee assortiment, geserveerd op ons terras of knus binnen in de 'Boerenschuur'. 

Creatief koeschilderen

Alle materialen voor de koe schilderworkstop staan klaar, zodat jullie na een uitleg van start kunnen gaan. Met verf en kwast worden de koeien of klompjes geschilderd naar eigen smaak. Afhankelijk van het weer, vindt de workshop buiten op het terras of binnen in de Boerenschuur plaats. Na het drogen worden de kunstwerken afgewerkt voor een mooie glans zodat jullie een mooi aandenken hebben aan het dagje uit met vriendinnen of familie.