solex


Solex rijden in Limburg is een aanrader! Het mooie bosrijke gebied langs de Maas nodigt uit tot het maken van een nostalgische solex toer. Op authentieke solexen wordt een afwisselende tocht gereden langs veel groen en water. De gezellige maasdorpjes met de vele uitnodigende terrasjes maken de solextocht tot een leuk groepsuitje in Limburg.

Altijd al eens willen rijden om een echte oldtimer solex? Onze solexen zijn nog de echte authentieke solexen uit de jaren 60. Sinds 2007 verhuren we een groot aantal oldtimer solexen die in een uitstekende staat verkeren en door ons goed worden onderhouden. Verhuur voor grote groepen, maar ook al vanaf twee personen die op pad willen voor een leuk dagje uit.

Los te boeken vanaf
€ 35,00 p.p.
Al een arrangement met solex vanaf
€ 47,00 p.p.

Solex verhuur bij Parkhoeve de Middelt is inclusief WA-verzekering, brandstof en route. Benodigd zijn een rijbewijs of bromfietsrijbewijs en voor personen vanaf 18 jaar.

Optioneel:

koffie en vlaai
+ € 7,00 p.p.
ijscoupe v.a.
+ € 7,50 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

WA-verzekering, brandstof, routekaart

Goede service

De solextocht is duidelijk bewegwijzerd, zodat de tocht soepel verloopt. Voor vertrek geven we eerst een uitleg over de solexen. Onze solexen zijn in een prima staat. Een telefoontje is voldoende als er onverhoopt toch iets misgaat, want onze service is uitstekend. Al vanaf twee personen kan een solextocht worden gereden. Maar ook grote groepen kunnen bij ons terecht, want we zijn ervaren in het organiseren van groepsuitjes voor grote groepen.

Wat is een solex?

De solex is een snorfiets met een hulpmotortje boven het voorwiel. Vooral in de jaren 60 was de solex een populair vervoermiddel. Om de solex op te starten, trap je in het begin even mee en vervolgens neemt de motor het van je over, zodat je zelf rustig kunt genieten van de solexrit. Een ideaal vervoermiddel dus, voor het maken van een ontspannen toertocht tijdens een vriendenuitje, een familiedag Limburg of bedrijfsuitje.

Afwisselende tocht met Solex Limburg

De solextour loopt door een afwisselend landschap met veel groen en water. Het eerste deel van de route loopt langs rivier de Maas. Boten varen voorbij, terwijl jullie over de weg snorren. Gezellige Maasdorpjes vol historie komen voorbij, zoals het gerenoveerde Kasteel de Keverberg in Kessel. De tocht gaat verder door een open boerenlandschap en jullie genieten van de mooie natuur, als jullie door de bossen rijden. Juist de afwisseling en een steeds veranderend landschap, maken de tocht van Parkhoeve de Middelt tot een absolute aanrader!

Wat is mogelijk?

Vanaf 18 jaar mag op een solex rijden, wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs of een bromfietsrijbewijs. De solex verhuur is inclusief brandstof, WA verzekering en service onderweg. De verhuurtijden zijn van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur. Tip: informeer op tijd, zodat we de solexen voor jullie groepsuitje in Limburg kunnen reserveren.

Solexverhuur en arrangementen

Jullie kunnen kiezen voor losse solexverhuur, met een duur van drie uur, of voor één van onze arrangementen. Uitgebreid met horeca of activiteit naar eigen wens. Met het arrangement BBQ met solextocht, voor vertrek of bij terugkomst van de solextocht een smakelijke lunch, of een gezellig drankje na afloop op ons boerderijterras. Meer info over solex Limburg? Kijk op het complete arrangementenoverzicht met alle groepsuitjes Limburg of vraag de brochure aan.