winteruitjes


Het wordt weer steeds vroeger donker, tijd dus om samen iets leuks te doen. Speciaal voor het najaar hebben wij verschillende herfst- en winteractiviteiten samengesteld. Want ook tijdens de herfst en winter is het genieten van een gezellig groepsuitje bij Parkhoeve de Middelt.

De winteruitjes passen perfect bij de tijd van het jaar. Zo kunnen jullie onder andere kiezen voor de overdekte activiteit handboogschieten, een mooie snertwandeling door de Limburgse omgeving of een creatieve workshop koeschilderen. Is het slecht weer? Geen probleem, we hebben een ruime keuze aan binnenactiviteiten! Willen jullie ook iets eten of drinken? Kijk dan eens naar onze smakelijke winterbarbecue, het stampottenbuffet, boerenbakpan of grootmoedersbrunch! 

Onze top arrangementen


Indoor herfst- en winteruitjes

We gaan terug in de tijd met de Oud Hollandse spellenmiddag, waarbij jullie aan de slag gaan met tafelspellen uit grootmoeders tijd voor een gezellige middag waar iedereen aan kan deelnemen. Gaan jullie liever creatief aan de slag? Dat kan met de activiteit Koeschilderen. Een sportieve indoor activiteit is het handboogschieten. Onder leiding van een instructeur leren jullie de fijne kneepjes van het handboogschieten. Willen jullie nu eens zelf deelnemen aan een gezellige spelshow? Met de spelshow ‘Boerenbonte Quiz’ onder leiding van een quizmaster, beleven jullie een hilarische winteravond met de bekende spellen van TV, zoals 'Jongens tegen de Meisjes' en 'Minute to Win It'. 

Ode aan de winter

De winter heeft zo veel te bieden. Niet per definitie de kou, maar wel de side-effects van temperaturen onder nul. Van hoe stil de wereld klinkt als het heeft gesneeuwd. Van een strakblauwe lucht en hoe je witte adem, in de vrieskou daar mooi tegen afsteekt. Van het kraken van de verse witte vlokken. Het seizoen bij uitstek om een frisse neus te halen met een typisch winteruitje, de snertwandeling. Zoek de buitenlucht op en verken de natuurlijke omgeving van Parkhoeve de Middelt. Een afwisselende wandeling in Limburg dankzij bossen, akkers en rivier de Maas. Geniet van de stilte van een bos in winterslaap. Na de winterse snertwandeling, is het tijd om op te warmen met een heerlijke kop erwtensoep met brood.

Stamppot buffet

De geur van rookworst en een goede stamppot, ook dat hoort bij de winter. Het leuke aan stamppotten is, dat het zo typisch Nederlands is. Bij onze winteruitjes bieden we ook een stamppot buffet aan, met allerlei heerlijke stamppotten, rookworst en ambachtelijke gehaktballen, erwtensoep en boerenbrood. Stevige winterkost voor een groepsuitje in winterse sferen op een boerenhoeve in Limburg.  

Outdoor herfst- en winteruitjes

In Nederland kennen we vier seizoenen; lente, zomer, herfst en winter. Wat fijn dat er seizoenen zijn. Seizoenen zijn altijd lekker duidelijk aanwezig met eigen kleuren, weersomstandigheden en gewoontes die wij vinden passen bij een bepaald seizoen. Zo is het in de winter heerlijk om buiten te genieten van het kraakheldere, knisperende winterweer en in de herfst zijn de bossen echt op z’n allermooist en kun je genieten van de kleurenpracht. Verwonder je tijdens de outdoor snertwandeling over het herfstlandschap met een prachtig kleurenpallet van rood, oranje en gele bladeren. Liever wandelen en onderweg een sportief spel spelen? Dat kan met Boerengolf, dat ook in de wintermaanden in de weilanden wordt gespeeld tussen de Brandrode runderen. Parkhoeve de Middelt heeft een keur aan outdoor herfstuitjes en outdoor winteruitjes voor een groepsuitje tijdens een familiedag, vriendendag, teamuitje of bedrijfsuitje. 

Winterbarbecue

Een winterbarbecue brengt gezelligheid met zich mee. Terwijl het buiten koud is, wordt binnen het barbecuevlees op de barbecue gelegd. Smullen van mals gebraden stukken vlees, met verse salades en meer smakelijke gerechten. Bij de winterbarbecue word je verwend met heerlijk barbecuevlees dat past bij deze tijd van het jaar. De winterbarbecue bestaat uit 100% ambachtelijk vlees, vers van de echte kwaliteitsslager, met gemarineerde spare-ribs en speklappen en typisch barbecuevlees zoals BBQ-worsten en verse hamburgers. Combineer een winteruitje met een winterbarbecue voor een gezellig winteruitje in Limburg.

Winter groepsuitjes in Limburg

Omarm de winter en geniet van een winteruitje in dit heerlijke jaargetijde. Ook in de winterperiode is het fijn om er samen op uit te trekken met familie of vrienden. In het Maasdal in Limburg ligt Parkhoeve de Middelt. De boerenhoeve is een toplocatie voor het organiseren van feesten en partijen en voor allerhande groepsuitjes voor een vriendendag familiedag of een bedrijfsuitje in Limburg.  In de Boerenschuur liggen sfeervolle zalen, gezellig en gastvrij ingericht, om heerlijk te vertoeven tijdens een verblijf in Limburg. Typische winteruitjes zijn een Oud Hollandse spellenmiddag, de boerenbonte quiz voor een ludieke quizavond, een winterse snertwandeling, creatiefkoeschilderen of indoor handboogschieten