winterbarbecue


Barbecueën is het gehele jaar mogelijk. In de wintermaanden brengt een winterbarbecue een gezellige en unieke sfeer, wat zorgt voor een perfecte winterbarbecue. Eerlijke versproducten van de échte slager, goed gemarineerd en mals, zijn de basis van de winterbarbecue op een sfeervolle toplocatie. 

  • vier stuks vlees p.p. met keuze uit spare-ribs, gemarineerde speklap, varkenslapje, BBQ-worst, verse hamburger, vleesspies en kipfilet
  • stokbrood en kruidenboter
  • heerlijke verse rauwkostsalades
  • warme en koude sauzen
  • aardappelgratin met kaas en spekjes
  • huzarensalade en fruit
  • drankarrangement

Als je aan barbecueën denkt, denk je misschien meteen aan de zomer. Toch is ook in de winter barbecueën erg leuk. Je ziet het steeds meer! Gezellig op een koude dag rondom een vuurtje een wijntje drinken en lekker eten van heerlijk gegrild vlees. Bij barbecueën wordt er al snel aan een zomeravond met een fris drankje gedacht. Barbecueën is tocht het hele jaar mogelijk en brengt in de winter 'n gezellige en unieke sfeer mee. Bij de winterbarbecue is een drankarrangement inbegrepen, met frisdranken, rode en witte wijn, rosé, alcoholvrij bier en bier.

Optioneel:

toetjesbuffet
+ € p.p.
spellenmiddag
+ € p.p.

Inbegrepen:

drankarrangement

Winterbarbecue

Ook in de winter kunt u heel goed barbecueën! Wij organiseren winterbarbecues voor grote groepen en gezelschappen vanaf 20 personen. In combinatie met een van onze activiteiten is de winter barbecue ook mogelijk bij minder deelnemers. Een winterbarbecue brengt gezelligheid met zich mee. Buiten is het koud en binnen in de sfeervolle Boerenschuur wordt het barbecuevlees bereid. Smullen van mals gebraden stukken vlees, met verse salades en meer smakelijke gerechten. De winterbarbecue bestaat uit 100% ambachtelijk vlees, vers van de echte kwaliteitsslager. Bij de winterbarbecue word je verwend met heerlijk barbecuevlees dat past bij deze tijd van het jaar. Gemarineerde spare-ribs en speklappen met typisch barbecuevlees zoals een BBQ-worst en verse hamburgers. De winterbarbecue is ook mogelijk met halal barbecuevlees en vegetarische burgers of vis. De drank tijdens de barbecue is inbegrepen.

Winter-BBQ

Parkhoeve de Middelt ligt in het Limburgse Maasdal, tussen Baarlo en Kessel. De monumentale hoeve heeft een aantal feestzalen in `de Boerenschuur´. In de Boerenschuur hebben we prachtige ruimtes die uitstekend dienst doen voor velerlei doeleinden, zoals vergaderingen, feesten en partijen en spelactiviteiten. De zalen zijn geschikt voor kleinere gezelschappen, maar ook voor grote groepen tot 150 personen. Met diverse buffet mogelijkheden, is de winter-BBQ een van onze toppers in de wintermaanden. Binnen wordt het eten bereid op de grote barbecue. Gezellig samen bakken rondom de barbecue, om het daarna smakelijk op te eten. Bij de winter-BBQ is een drankarrangement inbegrepen, met frisdranken, rode en witte wijn, rosé, alcoholvrij bier en bier.

Winter groepsuitjes in Limburg

Ook in de winterperiode is het fijn om er samen op uit te trekken met familie of vrienden. In het Maasdal in Limburg ligt Parkhoeve de Middelt. De hoeve is een toplocatie voor het organiseren van feesten en partijen, groepsuitjes voor een familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag in Limburg.  In de Boerenschuur hebben we sfeervolle zalen voor de ontvangst van onze gasten. Sfeervol en gastvrij ingericht, om gezellig te vertoeven tijdens een verblijf in Limburg. Typische winteruitjes zijn de Oud Hollandse spellenmiddag, quizavond met de boerenbonte quiz, snertwandeling en creatieve workshop Koeschilderen of Klompschilderen.

Winteruitjes met eten en drinken

In de winterperiode  worden winteractiviteiten gecombineerd met eten en drinken, met keuze uit diverse buffetten waaronder de winterbarbecue. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we een passend programma samenstellen . Compleet verzorgd met lekker eten en drinken en gezelligheid. Ook een brunch, boerenontbijt of stamppot buffet passen uitstekend bij een winteruitje. Meer weten? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij binnenkort contact op. Bellen kan ook, naar ons telefoonnummer 077-4771247.