koeschilderen


Pimp een koe voor een hartverwarmend winters uitje. Waar anders dan op de boerderij organiseren we een workshop koe schilderen! Bij de winter hoort natuurlijk ook warme chocolademelk met een wafel met kersen en slagroom. Dit is het begin van een creatieve middag op de boerderij, waarna jullie samen aan de slag gaan met verf en kwast en een koe helemaal naar eigen smaak pimpen. Naar de laatste mode met stippen of  met 'ik hou van Holland' invloeden, wat je maar wil. Gezelligheid staat voorop bij dit creatief uitje! 

Alle benodigheden staan klaar in onze gezellige knutselruimte. De creatieve en gezellige koeschilder workshop is één van onze leuke winteractiviteiten: ideaal voor een familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Wie maakt de mooiste, gekste of meest origineelste koe? 

Schilder eens een koe! 

Nu de dagen korter en kouder worden, is het heerlijk om binnen de warmte op te zoeken tijdens dit knusse winteruitje. Bij Parkhoeve de Middelt worden jullie ontvangen met warme chocolademelk met een wafel met warme kersen en slagroom. Alle materialen staan klaar, zodat jullie na de uitleg meteen van start kunnen gaan. Met verf en kwast worden de koeien naar eigen smaak geschilderd. Na het drogen worden de kunstwerken afgewerkt voor een mooie glans. En de geschilderde koe? Die gaat natuurlijk mee naar huis! 

vanaf 6 personen  I  overige dranken o.b.v. nacalculatie

Optioneel:

klomp schilderen
+ € 1,50 p.p.

Inbegrepen:

warme chocomelk en wafel met kersen en slagroom

 Koe schilderen

Geïnspireerd door de vele koeien in de omgeving van Parkhoeve de Middelt, maken jullie je eigen sierkoe tijdens de workshop 'pimp een koe'. Creatief bezig zijn met tussendoor voldoende ruimte voor gezelligheid en na afloop ook nog eens een mooi aandenken voor thuis. De workshop Koe schilderen bieden we met grote regelmaat aan en groepen zijn altijd erg enthousiast. Tijdens het koe schilderen, maar ook na afloop als elkaars creaties worden bewonderd. Koe schilderen is erg leuk voor vrijgezellenfeesten (met de bruid), maar ook bedrijfsuitjes, vriendengroepen en families kiezen geregeld voor deze creatieve activiteit. 

Winteractiviteit

De temperaturen dalen, maar dat maakt voor de gezelligheid niets uit! De knusse wintermaanden met warme chocolademelk, vrolijke lichtjes en sfeer komen eraan. Ook voor koudere dagen zijn er genoeg leuke uitjes te bedenken.De uiterst gezellige en creatieve activiteit koeschilderen is een van onze gezellige winteractiviteiten. De activiteit 'pimp een koe' vindt plaats in onze sfeervolle knutselruimte: zo zitten jullie lekker warm en kan de winteractiviteit altijd doorgaan. Tijdens het koeschilderen is er genoeg tijd om gezellig bij te kletsen met familie of vrienden. 

Warme chocolademelk en Koeschilderen

Bij aankomst verwelkomen we jullie met warme chocolademelk met slagroom en een wafel met warme kersen. Willen jullie de workshop koeschilderen uitbreiden met een drankje na afloop en lekkere hartige hapjes? Dat kan! Ons winterprogramma biedt volop mogelijkheden om jullie eigen programma samen te stellen. Zo kunnen jullie de workshop koeschilderen ook uitbreiden met een stampottenbuffet, de winter-BBQ, Boerenbakpan of één van onze andere mogelijkheden. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden tijdens het winterprogramma!