boerengolf


Boerengolf is een van onze gezellige winteractiviteiten. Even lekker naar buiten om een frisse neus halen. Trek dus die warme winterjas aan en zet je wollen muts maar op, want het is tijd voor een potje boerengolf! Ga het weiland in met familie of vrienden en kom erachter wie van jullie het verst kan slaan met de boerengolfclub. Welk team krijgt de bal in zo weinig mogelijk slagen in alle tien de holes?  Boerengolf is een activiteit voor alle leeftijden, want jong en oud kan mee doen aan dit winteruitje.

Na afloop van de winteractiviteit, is het gezellig borrelen in ons knusse Boerencafé. Misschien hebben jullie wel trek in warme chocolademelk en een lekker stuk appeltaart met slagroom? Of is onze Winterbarbecue of het Stampottenbuffet meer iets voor jullie? 

Los te boeken vanaf
€ 9,50 p.p.

Wat heb je nodig voor boerengolf? Gemakkelijke kleding en goed schoeisel om mee door de weilanden te lopen. Vooraf geven we een uitleg over de spelregels, waarna ieder team een scorelijst, bal en klompclub krijgt en het spel kan beginnen. De speelduur varieert van anderhalf tot twee uur, afhankelijk van de speelsnelheid. Boerengolf kan als losse activiteit worden geboekt (€ 9,50 p.p. en kinderen van 6 t/m 11 jaar € 6,50 p.p.) of als een arrangement compleet met eten drinken. Speciaal voor de kinderen hebben we kinderklompclubs. 

Boerengolf in de winter

Bent u op zoek naar een leuke winteractiviteit die buiten gespeeld kan worden?Dan is boerengolf wat voor u! Boerengolf speel je in de weilanden tussen de koeien en iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Ideaal voor een gezellige familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest in de winter. Boerengolf wordt gespeeld in zowel de zomer als in de winter. Na afloop van deze leuke winteractiviteit kan er in een van onze sfeervolle binnenruimtes nog lekker geborreld of gegeten worden tijdens een winterbarbecue of stamppot buffet.

Groepsuitje met boerengolf

Bent u aan de beurt om een groepsuitje te organiseren? Denk dan eens aan Boerengolf. Een leuke, laagdrempelige groepsactiviteit voor jong en oud, voor grote en kleine groepen tot ruim 100 personen. Boerengolf in Limburg is veel meer dan alleen een leuke groepsactiviteit! Bij Parkhoeve de Middelt speel je Boerengolf ook nog eens in een prachtige landelijke omgeving langs de Maas en in het glooiende Maasdal. Genieten van een weids uitzicht en boten die voorbij varen, met om je heen onze Brandrode runderen die in de wei grazen. Tijdens het spel is er genoeg tijd om bij te praten en met elkaar plezier te maken. Kortom, een gezellig groepsuitje voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest of familiedag Limburg en vriendenuitjes.

Hoe speel je Boerengolf?

Boerengolf is een teamsport, waarbij ieder team uit hooguit vijf personen bestaat. Binnen het team sla je om beurten met de klompclub en samen met je teamgenoten probeer je de bal in zo weinig mogelijk slagen in tien holes te slaan. Na afloop wordt duidelijk welk team de beste score heeft behaald. Vanaf de afslag wordt de bal zover mogelijk in de goede richting geslagen, waarna het aankomt op goed putten. Na de uitleg krijgt ieder team het boerengolf materiaal, bestaande uit een klompclub, boerengolfbal, en een scorelijst met een plattegrond van de boerengolfbaan. Opgelet, wellicht komt u onderweg de koeien tegen, want de boerengolfbaan is aangelegd in hun wei!