handboogschieten


Voor wie op zoek is naar een actief en gezellig groepsuitje in het najaar, is handboogschieten een schot in de roos! Sport, spel en ontspanning worden met handboogschieten gecombineerd. In korte tijd leer je de fijne kneepjes van het handboogschieten en daarna gaat iedereen zelf actief aan de slag. Je zult zien dat het nog niet meevalt de roos te raken. Met een knallende wedstrijd op het laatst, is dit verrassende winteruitje compleet. 

Handboogschieten vindt plaats op een overdekte schietbaan en kan dus ook met slecht weer doorgaan. Dit maakt dat handboogschieten aan ons winterprogramma is toegevoegd. Stel een eigen programma samen door het handboogschieten uit te breiden met de Snertwandeling of het actieve spel Archery Attack.

Los te boeken vanaf
€ 16,00 p.p.

De groepsactiviteit handboogschieten vindt plaats op een overdekte schietbaan. Voor linkshandigen hebben we aangepaste handbogen en ook kinderen kunnen meedoen, want voor hen hebben we speciale kinder-handbogen. De instructeur kijkt mee hoe ieders techniek kan worden verbeterd. Voordat we beginnen wordt eerst uitgelegd hoe handboogschieten in z'n werk gaat. Handboogschieten is al mogelijk vanaf tien deelnemers en de tijdsduur van deze activiteit is anderhalf uur.

vanaf 10 personen  I  prijs € 16,00 p.p. (kinderen 6 t/m 11 jaar € 9,00  I  dranken o.b.v. nacalculatie

Optioneel:

bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

begeleiding door instructeur

Handboogschieten kan iedereen!

Leren hoe handboogschieten in z’n werk gaat is één, maar een leuk dagje uit organiseren is net zo belangrijk. Bij Parkhoeve de Middelt is alles aanwezig voor een geslaagd groepsuitje. Jullie zorgen voor enthousiaste deelnemers en Parkhoeve de Middelt voor een overdekte schietbaan en deskundige begeleiding, met natuurlijk een gezellig boerderijterras en sfeervolle binnenruimtes, waar wij uw drankje en hapje verzorgen. Gezellig samenzijn is leuk, maar samen de uitdaging aangaan is dubbel zo leuk. Handboogschieten is een spannende ervaring en heel goed te combineren, zoals met het arrangement solex en handboogschieten of met bubblevoetbal

Actie en gezelligheid

Het is natuurlijk een uitdaging, schieten met een handboog. Maar iedereen kan het! Onder deskundige begeleiding gaan jullie na een korte instructie zelf handboogschieten op onze overdekte baan. Opperste concentratie, een scherp oog en een vaste hand, samen met een gezonde portie enthousiasme, zorgen voor een verrassende middag. Ook aan de kinderen is gedacht, want wij hebben speciaal voor hen kleine handbogen. Dus handboogschieten is ook zeker geschikt voor jong en oud tijdens een gezellige familiedag.

Wie schiet als eerste in de roos? 

De groep wordt verdeelt in teams. Nadat de begeleider de basisvaardigheden heeft uitgelegd, mag iedereen eerst een ronde proefschieten om het handboogschieten een beetje onder de knie te krijgen. Na de oefenronde is het tijd om met de echte wedstrijd te beginnen! Om beurten mag ieder proberen de pijl in de roos te schieten. Bij elke ronde worden drie pijlen geschoten en wordt de score van iedereen genoteerd. Zo komen jullie er snel achter wie de beste schutter van de groep is! 

Winteruitjes met eten en drinken

In `de Boerenschuur´ heeft Parkhoeve de Middelt een aantal feestzalen voor een feest, vergadering of winteruitje. Voor kleinere gezelschappen, maar ook voor grote groepen tot wel 150 personen. Winteractiviteiten kunnen worden gecombineerd met eten en drinken, met keuze uit diverse buffetten. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we een passend programma samenstellen . Compleet met eten en drinken en gezelligheid. Meer weten? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op. Bellen kan ook, naar 0774771247.