Uitgebreid zoeken

Zoek het uitje van uw keuze!

Hoe werkt het? Selecteer eenvoudig en snel op de activiteit(en) naar keuze en vervolgens worden in één overzicht alle mogelijkheden getoond. Bovendien kunt u ook selecteren op prijs, tijdsduur en aangeven of u een groepsuitje wilt al dan niet met een barbecue of lunch. Ziet u een arrangement waar u meer over wilt weten? Met één muisklik komt u in een overzichtelijk scherm met informatie over prijs, inhoud en tijdsduur van het arrangement. 

Groepsuitje in Limburg

Voor de leukste groepsuitjes in Limburg, kiest u voor Parkhoeve de Middelt. Gezellige groepsuitjes voor een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Veel activiteiten en met voor ieder wat wils, zowel voor grote als kleine groepen. Alles op één locatie en volledig verzorgd met eten en drinken op een toplocatie in Limburg.  Lastig kiezen tussen al die uitjes? We zetten wat tips voor je op een rijtje. Bekijk daarvoor de 'gerelateerde arrangementen'. Iets gevonden wat past bij jullie te organiseren uitje? Kom dan naar Parkhoeve de Middelt en geniet van een groepsuitje op een mooie boerenhoeve in het Limburgse Maasdal en beleef samen een van onze gezellige groepsuitjes.

Alles op één locatie

Als u een groepsuitje organiseert bij Parkhoeve de Middelt, heeft dat als voordeel dat wij alles op één locatie voor u organiseren. Wij ontzorgen en regelen alles, zodat jullie kunnen genieten van een ontspannen groepsuitje. Geen heen en weer gereis, maar alles goed georganiseerd op één plek. Op het gezellige terras en in de sfeervolle boerenschuur kunnen jullie gezellig bij elkaar zijn en samen te eten en drinken. Kortom, tijd voor elkaar!

Zoekt u een middaguitje of daguitstapje?

Alles wordt van A tot Z voor u geregeld op de manier zoals u wilt. Variërend van een middag-uitje tot compleet verzorgde groepsuitjes met ontvangst met koffie en vlaai, een boerenlunch en smakelijke genieten tijdens het barbecueen. Geheel verzorgd met de groepsactiviteit van jullie keuze op een toplocatie in Limburg. Onze historische boerenhoeve (anno 1823) is een heerlijke plek die de sfeer van vroeger ademt en tegelijkertijd volop smaak en comfort biedt met een eigentijdse horeca-accommodatie. Strijk neer op het boerenterras of in één van de zalen in de boerenschuur om samen te eten en gezellig te drinken.

Overnachten in de omgeving

In Baarlo, op korte afstand van Parkhoeve de Middelt, vind je Erfgoedlogies d'Ouffenhoff. Een 17e eeuwse carré boerderij, verbouwd tot een uniek vakantieverblijf met stijlvolle boerderij cottages, groepsaccommodaties en bed & breakfast kamers op een historisch landgoed, voorzien van alle moderne gemakken. Geniet met familie en vrienden in deze prachtige verblijfsaccommodatie en combineer uw verblijf met een groepsuitje bij Parkhoeve de Middelt. Klik hier voor meer informatie.

Groepsuitjes voor alle leeftijden

Wij ontvangen veel groepen en onze gasten zijn van alle leeftijden. De groepsuitjes moeten passen bij de groep en daarom bieden wij een ruime keuze uit verschillende groepsactiviteiten. Immers, iedereen wil een groepsuitje waar je met z’n allen gezellig aan meedoet. Parkhoeve de Middelt heeft groepsuitjes die geschikt zijn voor alle leeftijden, jong en oud. Iedereen beleeft een leuke tijd. Zo hebben we Boerengolf en Handboogschieten, maar ook de Boerenspellen zijn zeer geschikt voor een familiedag.

Meer weten over groepsuitjes Limburg?

Leuke activiteiten en groepsuitjes voor een familiedag, vriendendag en bedrijfsuitje. Compleet verzorgd met een BBQ of lunch voor groepen van 2 tot 150 personen. Landelijk gelegen langs de Maas in Kessel. Met activiteiten zoals boerengolf, solextochten, een fotopuzzeltocht op tandems, handboogschieten, escaperoom ‘De Bokkenrijders’ (4-12 personen) en boerenspellen voor jong en oud. Op ons gezellige terras serveren we behalve lunchgerechten en vlaai ook ijscoupes van ambachtelijk boerenijs. Alles voor een geslaagd dagje uit! Bent u geïnteresseerd, vraag dan onze brochure aan of bekijk alle mogelijkheden op bovenstaand arrangementoverzicht. Bellen kan ook, naar 077-4771247. Of vraag onze brochure aan.