snertwandeling


De winterperiode is in aantocht en dan is het heerlijk om een frisse neus te halen! Een van onze heerlijke herfst- en winteractiviteiten is de snertwandeling om samen te genieten van de mooie Limburgse omgeving in winterse sferen. Jullie starten met een mooie GPS wandeling door het Limburgse landschap. Met behulp van de GPS volgen jullie een prachtige route afwisselend door bos en weilanden. Met leuke denk- en doe opdrachten tijdens de snertwandeling vliegt de tijd! Welk team wint de meeste opdrachten tijdens deze gezellige winteractiviteit? 

Na de winterwandeling wacht een kop dampende erwtensoep met brood om weer op te warmen in een van onze mooie binnenruimtes. Genieten dus tijdens deze sfeervolle winteractiviteit in Limburg. 

Het winteruitje snertwandeling combineert een mooie najaarswandeling met bij terugkomst stevige erwtensoep. Willen jullie het winteruijte 'Snertwandeling' verder uitbreiden? Dat kan! Kies uit een van onze gezellige andere winteractiviteiten, zoals handboogschieten, een workshop koeschilderen of de oud Hollandse spellen. Willen jullie daarbij iets eten of drinken? Informeer dan eens naar onze Winterbarbecue, Boerenbakpan of Grootmoedersbrunch! 

vanaf 6 personen  I  dranken o.b.v. nacalculatie

Optioneel:

koffie met appeltaart
+ € p.p.

Inbegrepen:

heerlijke erwtensoep

Winteractiviteit Limburg

Bent u op zoek naar een gezellige winteractiviteit in Limburg? Dan bent u bij Parkhoeve de Middelt aan het juiste adres! Speciaal voor de winter en herfst hebben wij een gezellig programma samengesteld om samen met familie of vrienden te genieten van de prachtige omgeving in Limburg. Jaargetijdes om extra te genieten van de natuur waarbij je even los komt van alles. Deze winteractiviteit start met een GPS wandeling door het Limburgse landschap en wordt afgesloten met een kop stevige goed gevulde erwtensoep na afloop. Haal een frisse neus in de knisperende sneeuw om na afloop lekker op te warmen met erwtensoep. Kortom: een gezellige winteractiviteit in Limburg met vrienden of familie.

GPS wandeling in Limburg

Ga samen op pad met de GPS wandeling! Jullie lopen een prachtige GPS tocht in Limburg met onderweg leuke denk- en doeopdrachten. Deze activiteit is perfect om in de winter of herfst te doen: geniet van de mooie gekleurde blaadjes in de herfst of van de sneeuw in de winter. En wat is nou leuker om samen met je vrienden of familie een GPS tocht te maken? Geen mooiere wandeling dan een winterwandeling op een zonnige dag. 

Snert wandeling

De winterperiode is in aantocht en dan is het heerlijk om even een frisse neus te halen. Lekker in de buitenlucht de natuurlijke omgeving van Parkhoeve de Middelt verkennen. Dankzij de bossen, akkers en de Maas is het een afwisselende wandeling. Geniet van de stilte van een bos in winterslaap. De winteractiviteit start met een mooie GPS wandeling door de Limburgse omgeving. Met de leuke denk- en doeopdrachten vliegt de tijd! Na de winterwandeling is het tijd om op te warmen met een heerlijke kop soep met brood. Zo kun je met familie of vrienden gezellig bijkletsen en genieten van elkaar tijdens deze winteractiviteit of herfstactiviteit bij Parkhoeve de Middelt in Limburg.

Herfstactiviteit Limburg

Geen seizoen leent zich beter voor een stevige boswandeling dan de herfst om met volle teugen te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Volop kleurenpracht met mooi gekleurde blaadjes aan de bomen. Bij Parkhoeve de Middelt hebben we speciaal voor het najaar leuke winteractiviteiten en herfstactiviteiten in Limburg samengesteld. Een van deze herfstactiviteiten is de Snertwandeling in Limburg. Heerlijk wandelen in de natuur, en ervaar de geur, de rust en de frisse lucht tussen de bomen. Trek er samen met familie of vrienden op uit voor de GPS tocht met onderweg leuke opdrachten. Na afloop van deze herfstactiviteit staat jullie een heerlijke kop soep met brood te wachten. Zo kunnen jullie lekker bijkletsen tijdens onze herfstactiviteit in Limburg. Winteruitjes met binnenactiviteiten zijn de creatieve workshop 'Pimp een koe' met koeschilderen of klompschilderen, een oud hollandse spellenmiddag of een ludieke spelshow en quizavond met de Boerenbonte quiz.