drankarrangement


Gezellig borrelen

Parkhoeve de Middelt heeft een gezellig boerderijterras voor groepen. Na afloop van een activiteit hebben wij een tafel voor jullie gereserveerd op ons terras voor een gezellig drankje. Als in het arrangement naar keuze een drankarrangement is opgenomen, kunt u een keuze maken uit frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier.

Behalve op het boerderijterras ontvangen wij onze gasten ook in een van onze zalen in 'de boerenschuur'. In de sfeervol ingerichte zalen in de Boerenschuur beschikken we over ruim 120 zitplaatsen. De zalen zijn comfortabel ingericht, zodat wij bij minder weer onze gasten binnen kunnen ontvangen. 

Boerderijterras met drankarrangement:

  • keuze uit frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier
  • duur half uur na afloop van de activiteit

Optioneel:

kaas en worst plankje
+ € 4,80 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

frisdrank, bier, wijn

Neem een overheerlijke ijscoupe!

Ook leuk, maak jullie dag compleet met een heerlijke ijscoupe met ambachtelijk boerenijs! Het ijs wordt bereid van verse koemelk en door alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken, krijgt het boerenijs de volle romige smaak die het zo uniek maakt. We serveren verschillende smaken ijs in prachtige ijscoupes, dus iedereen kan naar eigen smaak een heerlijke ijscoupe met boerdenijs kiezen. 

Koffie, vlaai of een lekkere barbecue

Naast een lekkere ijscoupe kunt u ook kiezen voor het ontvangst met het koffie en vlaai buffet, dat bestaat uit koffie of thee met echte Limburgse vlaai en voor de kleinste kinderen ranja met een zakje chips. En natuurlijk wordt er met mooi weer lekker buiten op het boerderijterras gebarbecued.