tandem verhuur


Ontspannen genieten met de tandem verhuur van Parkhoeve de Middelt. Verken op een bijzondere manier een afwisselend landschap en ontdek de historie met kastelen en oude boerenhoeves tijdens een familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendendag. Tandem verhuur is nog leuker dan je zou denken,  door de puzzeltocht met uitdagende foto-opdrachten en vragen over de vele bezienswaardigheden. Tandem verhuur is samen sportief loltrappen, maar ook ontspannen genieten in fietsparadijs Limburg.

Spring eens achterop de tandem. In het begin is het nog even wennen, maar vervolgens genieten jullie samen van een prachtig stukje natuur. Tandem verhuur biedt een laagdrempelige groepsactiviteit voor jong en oud,  waaraan iedereen mee kan doen. 

Al een arrangement met tandem verhuur vanaf
€ 27,00 p.p.

Keuze uit een van onze goedbewegwijzerde routes of de fotopuzzeltocht. Kinderstoeltjes voor en achter, kaarthouders en fietstassen aanwezig.

Optioneel:

foto- puzzeltocht
+ € 2,50 p.p.

Tandem route langs de Maas

Langs de Maas, via het stuwcomplex en over boerenlandweggetjes, loopt onze fraaie tandem route. Vanaf Parkhoeve de Middelt gaan jullie op pad richting Kastelendorp Baarlo. Al fietsend zien jullie historische bouwwerken. Baarlo is ook de voormalige woonplaats van de bekende beeldend Cobra-kunstenaar Tajiri. De vele kunstwerken van zijn hand -de imposante “Knopen Kunstwerken”-, getuigen hiervan. Tandem verhuur is een aanrader voor iedereen die op een sportieve manier kennis wil maken met dit veelzijdige gebied in Limburg.

Teambuildingsuitstapje met tandemverhuur

Tandem verhuur biedt veel mogelijkheden voor een teambuildingsuitje. Bij tandem verhuur komt het aan op samenwerken en communicatie, om de tandem route tot een geslaagd einde te kunnen brengen. Met als eindpunt,  het gezellige boerderijterras van Parkhoeve de Middelt. Samen loltrappen op één fiets, leidt tot hilarische taferelen en met ludieke groepsopdrachten tijdens de tandemtocht dagen jullie elkaar uit. Na afloop ontmoeten jullie elkaar weer bij Parkhoeve de Middelt om ervaringen en antwoorden uit te wisselen onder het genot van een drankje.

Voor de hele familie tandemverhuur

Tandem verhuur is dubbel zo leuk, omdat het maken van een mooie tocht sportief en gezellig is. Parkhoeve de Middelt biedt bij de tandem verhuur een goed bewegwijzerde tandem route aan, die voor jong en oud prima te doen is. Door de lage instap kunnen kinderen zelf lekker meefietsen en voor de kleintjes hebben we fietsstoeltjes (voor en achter) zodat ook zij veilig mee kunnen op de tandem. Tandem verhuur is compleet met een keuze uit mooie fietsroutes en met fietstassen en kaarthouders. U ziet het, voor onze tandem verhuur hebben wij aan alles gedacht voor een plezierige middag!

Meer weten over tandem verhuur?

Kies voor de tandem route met fotopuzzeltocht voor plezier en actie. Maar ook onze mooie en goed bewegwijzerde route zijn meer dan de moeite waard. Zin gekregen om zelf op de pedalen te stappen en een verrassende tandemtocht te fietsen? Tandem verhuur is mogelijk als middaguitje maar ook als compleet verzorgd groepsuitje met een tweede activiteit na het fietsen van de afwisselende tandem route. Zoals de groepsactiviteiten boerenspellen, boerengolf (arrangement boerengolf en tandemtocht) of de boerenzeskamp, die in combinatie met een smakelijke boerenlunch de hele groep zal verrassen. Ook leuk om uit te breiden met een overheerlijke barbecue (bbq met tandemtocht). Bekijk het arrangementenoverzicht voor alle mogelijkheden.