Laatst bekeken

Koffie en cake of vlaai


Ambachtelijke Limburgse vlaai

Vooraf is alles geregeld en hebben jullie een arrangement gekozen. Op de dag zelf is het dan tijd om heerlijk te ontspannen, want wij regelen alles en ontzorgen!

Typisch voor Limburg zijn de ambachtelijk gebakken Limburgse vlaaien door de échte warme bakker. Bij ontvangst serveren wij daarom koffie en thee met Limburgse vlaai. Voor de kinderen hebben we kannen ranja klaarstaan, met ook voor hen vlaai of chips. Op de binnenplaats van de carreboerderij ligt een gezellig terras met een weids uitzicht over de landerijen en met uitzicht op de boten die over de Maas varen. Een gezellige drukte, met fietsers en wandelaars die heerlijk vertoeven op het fietsterras en groepen die genieten van een dagje uit in Limburg. Bij minder weer ontvangen wij jullie in een van onze zalen in de 'Boerenschuur'. Na de ontvangst starten jullie met de activiteit naar keuze, zoals boerengolf, boerenspellen, handboogschieten of een solextocht.

Ontvangst bij Parkhoeve de Middelt met:

  • koffie en thee 
  • voor de kinderen ranja
  • cake of Limburgse vlaai 

Optioneel:

vlaai ipv cake
+ € 3,00 p.p.

Inbegrepen:

koffie en cake

Limburgse groepsuitjes 

Voor een groepsuitjes in Limburg, kiest u voor Parkhoeve de Middelt. Goed verzorgde groepsuitjes voor een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Met veel activiteiten en met voor ieder wat wils, zowel voor grote als ook voor kleine groepen. De groepsuitjes zijn op één locatie en worden volledig voor u verzorgd met eten en drinken op een toplocatie in Limburg. Naast koffie met vlaai, kunt u uw dag ook uitbreiden met een heerlijke boerenlunch of barbecue. In het Limburgse Maasdal beleeft u samen met uw gasten een gezellig dagje uit. 

Ook voor grote groepen

Of het nu om een bedrijfsuitje gaat voor ruim 100 personen of om een vriendendag of kinderfeest, iedere groep, jong of oud, actief of creatief, beleeft bij Parkhoeve de Middelt een onvergetelijke dag. Met onze jarenlange ervaring is de organisatie van uw groepsuitje bij ons in goede handen.

Eén locatie voor een dagje uit

Wij organiseren alles op één locatie voor u. Wij regelen alles en ontzorgen, zodat jullie kunnen genieten van een ontspannen groepsuitje. Geen heen en weer gereis, maar alles goed georganiseerd op één plek. Op de boerenhoeve hebben we een gezellig boerderijterras en binnen in de boerenhoeve kunnen jullie gezellig bij elkaar te zijn om samen te eten en te drinken. Kortom, alle tijd voor elkaar!