solex huren


Tijdens een vakantie in Limburg of voor een groepsuitje is solex huren erg populair. De reden is, dat op een solex zonder al te veel inspanning een mooie tocht wordt gereden. Alle tijd dus om te genieten van de prachtige omgeving, zonder dat je er zelf moe van wordt. Een terrasje onderweg, maakt solex huren tot een top uitje.

Altijd al eens op een solex willen rijden? Bij Parkhoeve de Middelt kunt u een solex huren in een prachtige omgeving in Limburg. De solextocht, geeft een goede indruk van de mooie omgeving. Afwisselend, door de vele natuur bestaande uit bossen en een open boerenlandschap. Langs beekdalen en rivier de Maas. Boten varen voorbij, terwijl jullie op de solex over de weg snorren. Denk eens aan solex huren Limburg als u een leuk dagje uit zoekt!

Los te boeken vanaf
€ 35,00 p.p.
Al een arrangement met solex huren vanaf
€ 47,00 p.p.

Solex huren kan al vanaf twee personen, maar vooral ook grote groepen komen naar Parkhoeve de Middelt voor een solextocht. WA-verzekering, brandstof en de routekaart zijn inbegrepen. Om solex te kunnen rijden moet je in het bezit zijn van een rijbewijs of bromfietsrijbewijs.

Optioneel:

koffie en vlaai
+ € 6,50 p.p.
ijscoupe v.a.
+ € 6,50 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

WA-verzekering, brandstof, routekaart

Solextocht

Sinds een aantal jaren staat solex rijden weer volop in de belangstelling. De solexen zijn herontdekt voor recreatiedoeleinden, waarbij recreanten een solex huren om een mooie solextocht te rijden.  Met een solex maak je geen hoge snelheid, waardoor solexrijders in alle rust kunnen genieten van het landschap om hen heen. Bij het wegrijden trapt de rijder even mee, maar al snel neemt de hulpmotor het over. De hulpmotor is boven het voorwiel van de solex geplaatst. Doordat je niet mee hoeft te trappen hoeft de berijder zich niet in te spannen tijdens de solextocht en blijft er genoeg tijd over om te genieten van de mooie omgeving. 

Oldtimer solexen

In de jaren 60 had iedereen wel een solex. De solex was een voorloper van de bromfiets. Om een solex te starten, wordt in het begin even meegetrapt, waarna de motor het overneemt en je zelf ontspannen kunt genieten van de solextocht. Wij hebben nog de echte oldtimer solexen. Wilt u een solex huren? Om zelf dat nostalgische gevoel te ervaren? Dat kan. Informeer op tijd, zodat wij de solexen voor u kunnen reserveren.

Voor een groepsuitje?

Solex huren is mogelijk vanaf twee personen, maar natuurlijk kunnen ook grote groepen een solex huren. We hebben namelijk veel solexen klaarstaan voor de verhuur. In goede staat, zodat jullie onbezorgd op pad gaan. Parkhoeve de Middelt heeft allerlei leuke arrangementen die geschikt zijn voor een groepsuitje. Solex huren kan desgewenst worden uitgebreid met een andere groepsactiviteit of met eten en drinken. Op het gezellige terras met uitzicht op de Maas, geniet u van koffie met Limburgse vlaai, een Boerenlunch of goedverzorgde barbecue (arrangement BBQ met solextocht).

Waar kan ik uit kiezen?

De vele groepsactiviteiten waaruit jullie kunnen kiezen, variëren van Boerengolf spelen in de wei, onze koeien ontmoeten,  botsen en rollen bij het bubbelvoetbal (arrangement Solex en bubblevoetbal), misschien een actieve boerenzeskamp, lekker samen eten, creatief een koe schilderen of solex en handboogschieten gecombineerd met een gezellige spellenmiddag. Bekijk ons complete aanbod met alle activiteiten op het arrangementenoverzicht. Uiteraard is solex huren ook als losse groepsactiviteit te boeken.

Meer info over solex huren

Solex huren is mogelijk als u in het bezit bent van een rijbewijs of bromfietsrijbewijs.  De WA verzekering en brandstof zijn inbegrepen. Wilt u informeren wanneer solex huren nog mogelijk is voor jullie dagje uit? Bellen kan naar (077) 477 1247 of gebruik de informatiebutton en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het vastleggen van uw reservering voor de solex verhuur