boerenzeskamp Limburg


Heerlijk buiten, ‘strijden’ tegen het andere team van jullie groep. Boerenzeskamp Limburg voor een gezellig uitje onder elkaar. Samenwerken staat centraal en een flinke portie strijdlust mag niet ontbreken, want de tegenstander moet natuurlijk wel worden verslagen! Bij deze teamcompetitie in het weiland neem je het tegen elkaar op tijdens verschillende spellen, met een knipoog naar de boerderij.

De spelbegeleider legt per spel uit wat jullie gaan doen, inspireert en motiveert en houdt de scores bij.  Boerenzeskamp Limburg vereist doorzettingsvermogen en behendigheid bij de deelnemers. Door goed samen te werken proberen jullie de meeste punten binnen te halen voor het team. 

Al een arrangement met boerenzeskamp Limburg vanaf
€ 27,00 p.p.

Voor de boerenzeskamp is gemakkelijke en sportieve kleding aan te bevelen, zodat je vrij kunt bewegen. Voor de start van de boerenzeskamp krijgen alle deelnemers een boerenoveral aan. Denk ook aan gemakkelijk schoeisel. 

Iedereen doet mee

Tijdens de boerenzeskamp Limburg stellen wij een gevarieerd programma op, met spellen voor iedereen. Actieve en sportieve spellen wordt afgewisseld met gezellige spellen voor iedereen. Voorop staat dat iedereen mee kan doen aan de boerenzeskamp. Is een spel te hoog gegrepen, dan kan een deelnemer er natuurlijk altijd voor kiezen om als coach aanwijzingen te geven aan de medespelers. Bij een volgend onderdeel kan degene weer zelf aan de slag.

Spelverloop boerenzeskamp

De groep wordt verdeeld in twee teams en ieder team is herkenbaar aan de rode of blauwe kleur van de boerenoverall. Welk team is het sterkste, het snelste en heeft de beste tactiek? De spelleider ziet er op toe dat alles eerlijk verloopt en houdt de score bij. Wie wint de boerenzeskamp en gaat met de klomptrofee naar huis? Het blauwe team? Of toch het rode team?

Boerenzeskamp Limburg

Zijn jullie op zoek naar een actief uitje waarbij je als team aan de slag moet? Dan is de boerenzeskamp Limburg een echte aanrader! Ga samen met je team de strijd aan en laat zien wie het sterkste team is! Met de boerenzeskamp Limburg beleven jullie volop teambuilding, actie en plezier. Een heerlijk dag op de boerderij om nooit te vergeten! 

Actief en sportief boerderij uitje

Ben je op zoek naar een leuke, grappige, gezellige en actieve dag voor een vriendengroep, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Dan is de boerenzeskamp Limburg de perfecte activiteit! Na de strijd om de klomptrofee, kunnen jullie nog lekker nagenieten op ons mooie boerenterras langs de Maas. En dan is het wachten op de prijsuitreiking…

Boerendag

De boerenzeskamp Limburg is te combineren tot een leuk arrangement. Beleef samen een hilarisch en actief boerderij-uitje met de boerenzeskamp en naar keuze een tweede activiteit, zoals bijvoorbeeld boerengolf of bubblevoetbal. De sportiviteit onder de deelnemers wordt getest tijdens de boerenzeskamp. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar de spelonderdelen worden zo samengesteld dat iedereen mee kan doen aan dit sportieve groepsuitje in Limburg. De groep wordt tijdens de boerendag onderverdeeld in teams. Kijk voor meer informatie over de Boerendag en alle mogelijkheden op ons arrangementenoverzicht.

Landelijke boerderij

Aan de Maas in Limburg ligt activiteitenboerderij Parkhoeve de Middelt. Natuurlijk met een gezellig boerenterras om na afloop nog wat te drinken. Plus de mogelijkheid om nog een hapje te eten, zoals het arrangement bbq met boerenzeskamp of de zeskamp gecombineerd met een rondvaart met de Pannenkoekenboot.