bubble football


Deze spectaculaire voetbal variant moet je een keer gedaan hebben! Bubble voetbal Limburg verzorgt jullie bubble football uitje voor een trendy en actief vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Botsen en omver rollen, je tegenstander ombeuken, zonder daar iets van te voelen! Bubble football is geweldig om te doen, maar ook superleuk om naar te kijken. Leef je uit en laat de tegenstander alle hoeken van het speelveld zien. 

Bubble Football zorgt voor lachwekkende taferelen, dus neem je camera mee! Jullie zoeken plezier, ontspanning en gezelligheid. Wij bieden een goed georganiseerde activiteit en toplocatie waar alles aanwezig is voor geslaagd feest. 

Los te boeken vanaf
€ 18,50 p.p.
Al een arrangement met bubble football vanaf
€ 29,00 p.p.

Bubble football speel je in sportieve kleding, met sport- of voetbalschoenen. Neem een trainingsvest mee, zodat je niet afkoelt. In toernooivorm worden wedstrijden van ca. tien minuten gespeeld. Bubble Football is heel intensief en tijdens de wissel kun je bijkomen en lachen om de capriolen van je teamgenoten. Op het speelveld staan twee goals en de spelbegeleider houdt de stand bij en is meteen ook scheidsrechter.

Optioneel:

koffie en vlaai
+ € 7,00 p.p.
ijscoupe
+ € 7,50 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

speelveld, scheidsrechter

Ook Bubble Football spelen?

Het hilarische voetbalspel is ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teamdagen of gewoon met de jongens van je eigen voetbalteam. Kom naar Parkhoeve waar wij op onze locatie in Kessel een speelveld hebben uitgezet voor een partijtje Bubble Football. Een beetje lef en een sportieve outfit, meer heb je niet nodig om deze unieke tak van sport samen met je vrienden te beleven. Boek je Bubble football als een all-in BBQ arrangement, dan staat de BBQ na afloop klaar en kunnen jullie smullen van mals gebraden vlees voordat jullie op stap gaan. Typische uitjes voor mannen!

Vrijgezellenfeest met Bubble football

Laat je vriend of broer tijdens zijn vrijgezellendag eens helemaal uit z’n dak gaan met onze nieuwste activiteit, Bubble football. Trek de reusachtige bal aan en spring, loop en bump door het veld zonder iets te voelen. Niet alleen geweldig om te doen, maar ook nog eens leuk om te zien. Bump tegenstanders, vrienden en collega’s en speel verschillende wedstrijdjes en probeer te scoren. Dit alles onder deskundige leiding van de scheidsrechter. Bij Bubble football gelden afwijkende regels, maar na een korte uitleg door de spelbegeleider maken we het veld vrij en kan het spel beginnen. Pak de bal bij de voet en stoot de tegenstander omver om het winnende doelpunt te maken. 

Drank en bitterballen

Bubble football verzorgen wij geheel met na afloop drank en bitterballen. Lekker uitblazen op het terras van alle sportieve inspanning onder het genot van een drankje en een hapje. Bijpraten met vrienden en genieten van een mooie dag uit met Bubble Football. Wij zorgen ervoor dat het bier koud staat en de bitterballen in het vet liggen. Zodat het jullie aan niks ontbreekt tijdens jullie bubblevoetbal uitje

Botsen en rollen

Ontsnap tijdelijk van je drukke en haastige bestaan en doe eens iets geks! Omhul jezelf met een plastic bubble om heerlijk te botsen en rollen. Trek er samen met vrienden tussenuit om te ontstressen tijdens een partij bubble football bij Parkhoeve de Middelt. Een effectieve manier om eens iets compleets nieuws te beleven. Bubble football bij Parkhoeve de Middelt geeft je de kans om je helemaal uit te leven en te ontstressen van de dagelijkse hectiek en los te komen van je normale routine. 

Meer informatie over Bubble Voetbal Limburg?

Zin om bubblevoetbal te spelen? Kom dan voor Bubble voetbal Limburg en boek deze groepsactiviteit bij Parkhoeve de Middelt. Wij organiseren al jaren uitstapjes voor grote en kleine groepen op één locatie. Combineer Bubble football met een van onze andere activiteiten zoals het arrangement bubblevoetbal en boerenzeskamp, een tandemtocht of solex verhuur. Kijk op het arrangementenoverzicht met leuke groepsuitjes in Limburg en vindt daar alle informatie die u zoekt, of vraag meteen onze activiteitenfolder aan.