GPS wandelroutes


De GPS wandelroutes van Parkhoeve de Middelt zijn een aanrader voor wie op zoek is naar een leuk uitje voor een familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitstapje. Een combinatie van allerlei vragen en leuke doe en spelopdrachten maken de GPS wandelroutes tot een topuitje. Tijdens de mooie wandeling lopen jullie over bospaden en veldwegen en natuurlijk loopt de GPS tocht ook langs de Maas.

Wandelen is de beste manier om een dit stukje Limburg te ontdekken. De GPS wandelroutes zijn voor iedereen goed te doen. GPS wandelroutes zijn een nieuwe wandelervaring die jong en oud zal verrassen. Samenwerken is noodzakelijk, omdat er niet alleen een stuk wordt gelopen, maar jullie daarnaast ook teamopdrachten moeten uitvoeren. 

Los te boeken vanaf
€ 10,50 p.p.
Al een arrangement met GPS wandelroutes vanaf
€ 23,50 p.p.

Ieder team krijgt een GPS, opdrachten en een knapzak waarin de benodigde attributen zitten. De wandeling is ca. 6 km. lang. Wat heeft u nodig? Gemakkelijke wandelschoenen en een fijn gezelschap. Voor vertrek leggen wij uit hoe de GPS werkt.

Optioneel:

koffie en vlaai
+ € 6,50 p.p.
ijscoupe v.a.
+ € 6,50 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

GPS en spelopdrachten

GPS wandelroutes

Het is helemaal in om te kiezen voor een GPS wandeltocht tijdens een familieuitje of personeelsuitstapje. Lekker op pad in de frisse buitenlucht en samenwerken tijdens de GPS wandelroutes aan de afwisselende spelopdrachten. Beleef een gezellige outdoor activiteit samen met de hele familie of tijdens een vriendenuitje met kinderen en volwassenen.

Landelijke wandelpaden

De GPS wandelroutes bieden jullie een ontdekkingstocht over landelijke wandelpaden langs rivier de Maas, terwijl boten voorbij varen ervaar je de rust en stilte van het water. Een leuke en gemakkelijke manier om tijdens een teamuitje de fraaie en gevarieerde omgeving van Parkhoeve de Middelt te ontdekken. De nadruk ligt op samenwerken, oplossingen bedenken en op samen plezier beleven tijdens de GPS wandelroute.

GPS spel

Kies voor ons GPS spel, want dan ben je gegarandeerd van een leuk Limburgs uitje. De GPS wandelroutes liggen in het fraaie Noord Limburgse landschap langs de Maas. Wandel met familie, vrienden of collega’s door dit veelzijdige natuurgebied en ervaar het plezier van het GPS spel onderweg.

Meer informatie?

De GPS wandelroutes starten bij Parkhoeve de Middelt en met een knapzak vol attributen lopen jullie langs de Maas, over veldwegen en bospaden. Daag je familieleden of vrienden uit om tijdens de puzzeltocht opdrachten op te lossen en controleer na afloop op ons terras onder het genot van een drankje of jouw team  de beste score heeft. Ook leuk is om onze GPS wandelroutes te combineren met een andere activiteit, zoals solex rijden (arrangement solex en GPS-tocht), boerengolf of de boerenspellen en uw dagje uit af te sluiten met een barbecue (arrangement BBQ met GPS-tocht).