solextour


In het hart van Limburg kun je nu ook een prachtige solextour maken. Een afwisselende route door een mooie natuur, met onderweg veel gezellige terrasjes en maasdorpjes aan het water. Stap eens op een echte oldtimer solex voor een nostalgische solextour langs de Maas en geniet van een gezellig dagje uit in Limburg.

Limburg is zonder twijfel een mooie provincie en onze solextour is dan ook zeker de moeite waard. De solextour wijst jullie de weg naar de mooiste plekjes en zorgt dat niets onontdekt blijft. Jaarlijks komen veel gasten voor een vakantie naar Limburg. Plan eens een dagje uit met een solex tour bij Parkhoeve de Middelt in Kessel. De afwisselende tocht is een ervaring die uw vakantie in Limburg onvergetelijk maakt.

Los te boeken vanaf
€ 35,00 p.p.
Al een arrangement met solextour vanaf
€ 47,00 p.p.

Een rijbewijs of bromfietsrijbewijs is nodig om een solextour te kunnen rijden. Op de solexverhuur zit een borg die voor aanvang van de huurperiode wordt betaald. Na ondertekening van de solexhuurvoorwaarden en de uitleg over de werking van de solexen, kunnen jullie vertrekken voor een mooie solexroute. 

Optioneel:

koffie en vlaai
+ € 7,00 p.p.
ijscoupe v.a.
+ € 7,50 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

WA-verzekering, brandstof, routekaart

Natuurlijk Maasdal

Het glooiende Maasdal tussen Roermond en Venlo kenmerkt zich door rivier de Maas die door het landschap kronkelt en de uitgestrekte bossen. Op de solex tour je door oude maasdorpjes, zoals Kessel en Neer, met een mooie ligging aan het water en met Kasteel de Keverberg in Kessel als imposant bouwwerk. De solextour brengt jullie ook in kastelendorp Baarlo. Een pittoresk dorp met een watermolen en een oude wasplaats. Kunstwerken van de internationaal bekende Cobra-kunstenaar Tajiri kenmerken het dorpsbeeld.

Mogelijkheden

Voor een solextour moet je in het bezit zijn van een rijbewijs of een bromfietsrijbewijs. De WA-verzekering en de brandstof zijn inbegrepen. Wij onderhouden de solexen uitstekend, maar mocht er tijdens de tocht iets mis gaan, dan bieden wij een snelle service. Wilt u verzekerd zijn van een solextour op de dag naar keuze, reserveer dan op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Groepsuitje met een solextour

Parkhoeve de Middelt heeft een prima horeca voorziening en alle faciliteiten om een dagje uit tot een succes te maken zijn aanwezig. Met meer dan tien jaar ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat alles van A tot Z goed is geregeld. Op het gezellige boerderijterras geniet u van een prachtig uitzicht op de landerijen en in de boerenschuur hebben we sfeervolle zalen. Een solextour uitgebreid met een boerenlunch of een barbecue (arrangement BBQ met solextocht) maken een groepsuitje compleet. Daarnaast hebben we veel groepsactiviteiten, die u samen met een solex tour kunt reserveren. Behalve boerengolf of de boerenzeskamp, organiseren we bijvoorbeeld bubble voetbal, handboogschieten, de boerenspellen (arrangement Solex en boerenspellen) en creatieve workshops koeschilderen. Bekijk ons complete aanbod van groepsuitje Limburg op het arrangementenoverzicht. Ook wanneer u op zoek bent naar geschikte uitjes voor mannen.

Meer info over Solextour Limburg

Bent u geïnteresseerd in Solextour Limburg? Bel voor meer informatie naar 077-4771247 of vraag een brochure aan. Direct reserveren kan eenvoudig door het invullen van het reserveringsformulier, waarna wij verder contact met u opnemen. Graag tot ziens bij Parkhoeve de Middelt!